TUI Norge

TUI lanserer tidenes største sommertilbud

Del

Ett år før sesongen er i gang lanseres neste års feriesesong. TUI lanserer denne uken tidenes bredeste produkttilbud for sommeren 2019, og hele 1350 er tilgjengelig for norske reisende allerede nå.

- Vi satser stort på å kontinuerlig forbedre tilbudet vårt til norske kunder, og jeg er stolt av at vi nå presenterer det største produktslippet vi noen sinne har hatt, sier Usman Jasrae, Head of Digital Sales and Marketing i TUI Norge.

TUI Blue 

Neste sommer lanserer TUI også hotellkonseptet TUI Blue med 4 hoteller i Europa; TUI Blue-hotellene er skapt for deg som vil utforme din egen drømmeferie, oppleve reisemålets kultur og prøve smaker fra det lokale kjøkkenet. Samtidig omgis du av bassenger, restauranter, moderne design og fine treningsmuligheter. Mer informasjon om TUI Blue finnes her. Nytt for sommeren 2019 er også TUI Family Life Kaya Side i Tyrkia og et utvidet tilbud til Hellas.

-       Hotellkonseptene våre er mest populære på samtlige av våre største destinasjoner, så det gleder oss at vi nå kan tilby enda flere neste sommer. Vi har stor tro på at interessen for Tyrkia vil vokse ytterligere og vi satser derfor på nye hoteller også der, sier Jasrae.

Luksus går først

Nordmenn vet hva de vil ha, og ofte er kun det beste godt nok. Når sommersesongen åpnes for salg er det de dyreste og mest eksklusive hotellene og romtypene som går unna først, allerede for neste sommer er bestilling av Swim out-rom og «beste beliggenhet» i gang. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

Opplevelser og følelser spiller hovedrollen i TUIs nye kampanje11.1.2019 08:00:00Pressemelding

Helt siden navnendringen for 2 år siden har TUIs Nordiske markedsavdeling jobbet med å ivareta merkevarekjennskapen i Norge, noe de har lykkes med. TUIs merkevarekjennskap ligger i dag høyere enn kjennskapen til Star Tour før navneendringen. Nå tar selskapet neste steg i sin kommunikasjonsstrategi og det er gode opplevelser, ekte relasjoner og følelser som står i sentrum. Fra januar 2019 tas det nordiske konseptet ut i hele Europa – Uansett hvem du er og hvor du vil reise, så har TUI en reise for deg.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom