TUI Norge

TUI flyr direkte til Agadir i vinter

Del

Marokko fortryller de fleste, og denne vinteren tilbyr TUI reiser direkte fra Oslo til den Marokkanske badebyen Agadir. Agadir er kjent for sine flotte hoteller, 6 km lang sandstrand og populære shoppingområder.

Agadir Beach TUI
Agadir Beach TUI

-  Agadir tilbyr den perfekte blandingen av shopping og strandliv. Mye av det du finner i Marrakech finner du også her, et steinkast fra stranden. Nå kan altså våre gjester nyte solen her i vinter, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Om Agadir

Hvis du ønsker en badeferie blandet med orientalsk kultur er Agadir i Marokko ett av våre beste tips. Byen er en sjarmerende blanding av palmekantede avenyer, gyllend sand, moderne butikker, franskinspirert mat, krydderduftende markeder og minareter.

TUIs beste hotellkonsepter i Agadir

TUI tilbyr noen av sine aller beste hotellkonsepter i Agadir – Robinson for de treningsglade og RIU for de som ønsker All Inclusive og service av ypperste sort. Se hele TUIs hotelltilbud her: https://www.tui.no/feriereiser/marokko/agadir/g-000000695/  

  • Avgang fra Oslo Lufthavn
  • Beregnet flytid: 4t 55min
  • Periode: 04. november 2017 til 24. mars 2018
  • Priser fra 7995 per person

 I Agadir kan du:

  • Gå på shopping i Souk el Had, den store basaren med smågater fulle av puter, vesker, tøfler og sølvsmykker.
  • Reise på utflukter til Marrakech, Taroudant eller Essaouria
  • Velge blant 8 luksushoteller med golfbane, opp til 4 uklike bassenger, 24 timers all inclusive

Bilder: http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0006796 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Agadir Beach TUI
Agadir Beach TUI
Last ned bilde
Robinson Club Agadir TUI
Robinson Club Agadir TUI
Last ned bilde
RIU Palace Tikida Agadir TUI
RIU Palace Tikida Agadir TUI
Last ned bilde
Robinson Club Agadir Golf TUI
Robinson Club Agadir Golf TUI
Last ned bilde
Agadir TUI
Agadir TUI
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

Opplevelser og følelser spiller hovedrollen i TUIs nye kampanje11.1.2019 08:00Pressemelding

Helt siden navnendringen for 2 år siden har TUIs Nordiske markedsavdeling jobbet med å ivareta merkevarekjennskapen i Norge, noe de har lykkes med. TUIs merkevarekjennskap ligger i dag høyere enn kjennskapen til Star Tour før navneendringen. Nå tar selskapet neste steg i sin kommunikasjonsstrategi og det er gode opplevelser, ekte relasjoner og følelser som står i sentrum. Fra januar 2019 tas det nordiske konseptet ut i hele Europa – Uansett hvem du er og hvor du vil reise, så har TUI en reise for deg.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom