TUI Norge

TUI er nå større en Star Tour

Del

Etter at Star Tour endret navn for litt over et år siden har selskapet jobbet hardt for å spre reiseglede under nytt merkenavn. Med kampanjen «For you» ble TUI lansert med brask og bram i 2016. Kampanjen har vært så vellykket at TUI i dag er bedre kjent blant nordmenn enn det Star Tour var før byttet. Ikke uventet har derfor TUI valgt å videreføre den vellykkede kampanjen også i år.

TUI Norge - For You - Sommer 2018
TUI Norge - For You - Sommer 2018

-  Vi har vært gjennom en omfattende navnendringsprosess og vi ser tydelig at budskapet når frem og at kampanjene vi har hatt det siste året har fungert veldig godt. Vi satser derfor tungt i alle kanaler også i år, sier Usman Jasrae Head of Digital Sales & Marketing i TUI.

Økt merkevarekjennskap

TUI lanserte sin mest omfattende kampanje noen sinne da selskapet endret navn fra Star Tour til TUI 1. november 2016. Ett år etter navnendringen scorer merkevarekjennskapen blant de sterkeste i bransjen. TUI i Norge har gått fra 1 % uhjulpet merkevarekjennskap til mer enn 30 % i dag. Top of Mind har også det siste året økt med 200 % og ligger nå godt over de 8 % Star Tour oppnådde tidligere.

-  Resultatene fra navnendringskampanjen vår overgikk alle forventninger. Kombinasjonen av tradisjonelle flater, nye muligheter og et godt budskap har gitt TUI veldig høy kjennskap i Norge. Resultatene bekrefter at vi har gode samarbeidspartnere og at investeringene er vel verdt det, sier Jasrae.

Årets kampanje er en videreføring av TUIs For You-budskap, der variasjonen i selskapets gjester reflekteres og reiselysten skal vekkes. Eksempler på den omfattede kampanjen er blant annet godt synlig på et av Norges travleste knytepunkt, Oslo Sentralstasjon, nå i januar.

«For You»-kampanjen vises på TV, digitalt, radio, sosiale medier, print, kino, utendørs og i egne kanaler denne vinteren.

Byråer:

  • Forsman & Bodenfors – Reklamebyrå
  • Carat – Mediebyrå
  • MKTG Norge – Eventbyrå (gjennomføring av event/konkurranse på Oslo S.)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

TUI Norge - For You - Sommer 2018
TUI Norge - For You - Sommer 2018
Last ned bilde
TUI Norge - For You - Sommer 2018
TUI Norge - For You - Sommer 2018
Last ned bilde
TUI Norge - For You - Sommer 2018
TUI Norge - For You - Sommer 2018
Last ned bilde
TUI Norge - For You - Sommer 2018
TUI Norge - For You - Sommer 2018
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

Opplevelser og følelser spiller hovedrollen i TUIs nye kampanje11.1.2019 08:00Pressemelding

Helt siden navnendringen for 2 år siden har TUIs Nordiske markedsavdeling jobbet med å ivareta merkevarekjennskapen i Norge, noe de har lykkes med. TUIs merkevarekjennskap ligger i dag høyere enn kjennskapen til Star Tour før navneendringen. Nå tar selskapet neste steg i sin kommunikasjonsstrategi og det er gode opplevelser, ekte relasjoner og følelser som står i sentrum. Fra januar 2019 tas det nordiske konseptet ut i hele Europa – Uansett hvem du er og hvor du vil reise, så har TUI en reise for deg.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom