NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Tuan Williams fra Rogaland er valgt inn i NITOs hovedstyre

Del

- Vi skal være din beste venn når det gjelder arbeidsvilkår, utfordringer og videre lønnsutvikling i gode og vanskelige tider, forteller Tuan Williams.

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad: Over 88.000 medlemmer.

Kontaktinformasjon, Tuan Williams: 98000018

Tuan Williams er sørlending og bosatt i Stavanger. For tiden jobber han som sjefingeniør ved Universitetet i Stavanger. På fritiden er han aktiv i NITO, og det er ikke uten grunn.

- Min motivasjon og engasjement i NITO skyldes tillitsvalgte. De har et stort engasjement og sprer NITOs budskap ut til medlemmene.

- Jeg knytter meg veldig til NITOs verdier: vi går foran, vi bryr oss og vi har kunnskapen. Jeg vil i tillegg være med å gjøre en forskjell til det beste for NITO.

- Vil styrke kvaliteten

Williams forteller at den største muligheten for ingeniører i årene framover er å inspirere barn og unge.

- Vi skal få fram de beste talentene som kan være med å skape ekte ingeniørkunst. Da må vi spille på lag med skoleverket, rådgivere, akademia og næringslivet.

- Mulighetene for hva man kan gjøre som ingeniør er uendelige, men vi er ikke akkurat «verdensmestere» i å skryte av arbeidet vi gjør. Derfor må vi bli flinkere til å fortelle hvorfor ingeniører og teknologer er viktige for framtiden.

Samarbeid og samhold er nøkkelen

Williams mener at samarbeid og et sterkt samhold mellom medlemmer, tillitsvalgte og ansatte i NITO er viktig for å skape en sterk fagforening.

Han har flere konkrete ambisjoner for hva han vil jobbe med i NITO.

- Jeg ønsker å styrke samarbeidet og samhandlingen med avdelingsstyrene ved å være mer tilgjengelig. Videre ønsker jeg å være enda mer offensiv og tiltrekke meg de unge potensielle medlemmene.

- I 2036 fyller NITO 100 år, og jeg håper da jeg kan se tilbake og være stolt over at vi ble 100 000 medlemmer lenge før prognosene.

Kontakter

Bilder

Om NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
Støperigata 1
0119 Oslo

http://www.nito.no

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med over 88 000 medlemmer. NITO organiserer ingeniører og teknologer med høgskole-/universitetsutdanning eller tilsvarende kompetanse.

Følg saker fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom