Forskningsrådet

Trygg mat - vårt ansvar

Del

Kombinasjonen kunnskap, regelverk, tilsyn og produksjon gjør at det stort sett er trygt å spise mat i Norge. Men, verden er i stadig endring, så det er behov for stadig ny kunnskap for å sikre forbrukerne trygg mat også i fremtiden.

Det er mange ledd i kjeden mellom matproduksjonen og middagsbordet. Nye matvarer, ingredienser, produksjonsmetoder, handel med mat over landegrensene og endrede matvaner gir nye utfordringer. Samtidig skal det være enkelt for forbrukerne å ta informerte valg om hva som er trygt og sunt å spise. Men hvordan skal de finne frem i jungelen av aktører og råd?

Den 7. april arrangerer Forskningsrådet og Landbruksdirektoratet, Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri, i samarbeid med Mattilsynet og Vitenskapskomiteen for mattrygghet konferansen Trygg mat – vårt ansvar på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. Se program og meld deg på her.

For mer informasjon, ta kontakt med Mari Solerød, mobil 952 13 880 eller e-post: mso@forskningsradet.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Forskningsrådet

Forskningsrådet
Forskningsrådet
Drammensveien 288
0283 OSLO

22 03 70 00http://www.forskningsradet.no/

Norges forskningsråd er myndighetenes sentrale forskningspolitiske rådgiver. Forskningsrådet finansierer forskning for vel 8 milliarder kroner.

Følg saker fra Forskningsrådet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Forskningsrådet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Forskningsrådet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom