Norges idrettsforbund

Trude Raad tok gull og ny verdensrekord i slegge

Del

Trude Raad (27) fra Gloppen Friidrettslag kastet seg til ny verdensrekord og gull i Deaflympics i Tyrkia.

- Herregud! Dette er helt vilt, sier den fornøyde 27-åringen etter kastet på 66,35 meter i verdens største idrettsarrangement for hørselshemmede.

Ukraina tok andre- og tredjeplassen i dagens konkurranse i den tyrkiske byen Samsun.

- Dette er helt fantastisk! Trude imponerte stort i dag. Det ligger utalling mange treningstimer og hardt arbeid bak dette - jeg er så stolt, forteller trener Jørund Årdal.

Deaflympics arrangeres i perioden 18. - 30. juli, og er de 23. sommerlekene for døve. Over 3000 utøvere fra 97 nasjoner konkurrerer i 21 idretter. Norge har utøvere i golf, friidrett, sykling, bowling og bordtennis.

Pressetjeneste for media i Norge:

Norske medier som ikke er tilstede i Tyrkia kan kontakte Norges idrettsforbund sin akkrediterte fotograf/journalist for å bestille bilder og sitater fra utøvere og trenere.

Kontaktinformasjon:

Caroline Dokken Wendelborg på cdw@idrettsforbundet.no mobil: +4793482525

Bilder til fri redaksjonell bruk:

Under lekene legges det fortløpende ut på bilder på Idrettsforbundets Flickr-konto. Bildene kan fritt benyttes til redaksjonelle saker mot kreditering. Se: https://www.flickr.com/photos/idrettsforbundet/albums/72157682698586791

Bilder

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom