EVRY

Trondheim kommune velger økonomisystem fra EVRY

Del

Trondheim kommune har valgt nytt økonomisystem fra EVRY. Systemet er basert på Unit4 Business World og implementeres av EVRY. Avtalen er blant årets største kontrakter for virksomhetssystem (ERP) i Norge.

Kommunaldirektør Finans i Trondheim Kommune  Olaf Løberg og Konsulentdirektør i EVRY Norge, Lars Erik Johannessen
Kommunaldirektør Finans i Trondheim Kommune Olaf Løberg og Konsulentdirektør i EVRY Norge, Lars Erik Johannessen

Trondheim kommune har store forventninger til forbedring av sin økonomifunksjon etter innføring av ny løsning. Konkret vil den nye løsningen gi forbedret brukergrensesnitt, automatisering av prosesser samt utvidet funksjonalitet slik at kommunen får frigitt tid å levere bedre tjenester til innbyggerne.

Trondheim kommune ønsket en velprøvd løsning med gode referanser. EVRY har en ledende posisjon i det norske markedet og leverer Unit4 løsningen til majoriteten av de største kommunene i Norge.

- Vi har valgt EVRY og Unit4 Business World utfra en helhetsvurdering der målet er en mer effektiv og brukervennlig hverdag. Tiden vi frigir vil vi bruke til proaktiv oppfølging internt samt bedre innbyggerdialog. Vi ønsket en konkurransedyktig ferdig utviklet løsning med videre potensiale. EVRY tilbød det totalt sett mest fordelaktige tilbudet sier Olaf Løberg, kommunaldirektør for finans.

Bjørn Villa, IT-sjef i Trondheim kommune understreker fordelen med en ASP løsning fra EVRY som sikrer en enhetlig total leveranse med en fast månedlig kostnad. Gjennom skytjenesten, levert fra EVRYs datasenter i Norge, ivaretar EVRY nødvendige endringer i løsningen etter hvert som teknologien utvikler seg og det lanseres flere offentlige felleskomponenter som kommunen må forholde seg til.

Konserndirektør i EVRY Kolbjørn Haarr er fornøyd med at Trondheim kommune nå utvider samarbeidet med EVRY. «Trondheim kommune er en kompleks virksomhet med høye krav til kontinuerlig omstilling, effektivisering og god styring. Avtalen krever løsninger og partnere som evner og utnytte ny teknologi og digitale fordeler, og derfor er vi stolte av at Trondheim kommune ønsker å inngå denne avtalen med oss», sier Kolbjørn Haarr.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kommunaldirektør Finans i Trondheim Kommune  Olaf Løberg og Konsulentdirektør i EVRY Norge, Lars Erik Johannessen
Kommunaldirektør Finans i Trondheim Kommune Olaf Løberg og Konsulentdirektør i EVRY Norge, Lars Erik Johannessen
Last ned bilde

Lenker

Om EVRY

EVRY
EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00http://www.evry.no

EVRY er Skandinavias ledende leverandør av IT-tjenester med lokal tilstedeværelse i over 50 byer og tettsteder. EVRY satser på utvalgte bransjer som offentlig sektor, bank og finans, forsikring, helse, energibransjen, olje og gass, produksjonsbedrifter, handel og logistikk, teknologi og kommunikasjon og servicebedrifter. Ved hjelp av bransjekunnskap og teknologisk innsikt skaper EVRY digitale fortrinn til fordel for sine kunder og bidrar til utviklingen av fremtidens informasjonssamfunn. EVRY har ca. 9 000 ansatte og en årlig omsetning på ca. 12.5 milliarder kroner.

Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

EVRY øker pasientsikkerheten med leveranse av kurveløsning for halve Norges befolkning7.5.2018 08:00Pressemelding

EVRY inngår ny avtale med Helse Sør-Øst om leveranse av elektronisk kurve, MetaVision Suite fra iMDsoft, som implementeres av EVRY. Avtalen har en verdi på 338 millioner kroner med en varighet på 5 år. Den kliniske IT løsningen vil kunne erstatte mange papirbaserte arbeidsprosesser. Dette øker pasientsikkerheten, åpner for nye arbeidsformer og bedre service til pasientene.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom