Nasjonalforeningen for folkehelsen

Tromøy helselag inviterer til folkehelsekafé under Arendalsuka

Del

– Det er flott og spennende å invitere til et arrangement med fokus på folkehelse. Særlig i forbindelse med et så stort nasjonalt arrangement som Arendalsuka, sier leder for Tromøy helselag, Synnøve Bjerkholt.

I forbindelse med Arendalsuka 2018 arrangerer Nasjonalforeningen Tromøy helselag folkehelsekafé. Kaféen er åpen for alle. Her kan deltagerne hygge seg og slå av en prat, mens de får noe hjertesunt å bite i.

Folkehelsekaféen blir arrangert på Tyholmen Frivilligsentral fredag 17. august klokken 11.00.

Hjerteforsker og lege Øyunn Kleiven, fra Stavanger Universitetssykehus vil snakke om hjertet og fysisk aktivitet. Maren Odberg Palm, rådgiver for fysisk aktivitet hos Nasjonalforeningen for folkehelsen, vil innlede om fysisk aktivitet og vise noen enkle trimøvelser. Det blir også mulighet til å få målt kolesterol for de som ønsker det.

Lang tradisjon med helseaktiviteter
Tromøy helselag har siden starten i 1911 drevet mange aktiviteter som fremmer helse og trivsel.

De har en trimgruppe hver tirsdag. Frivillige i helselaget serverer middag på Arendal Herregård hver onsdag. Hver mandag er det åpent mandagstreff hele dagen og noen mandager arrangerer helselaget temakvelder.

Siste året har de sammen med Hoves venner «pusset opp» folkestien på Hove, og bygget gapahuk ved stien.

Nøkkelord

Kontakter

Synnøve Bjerkholt, leder i Tromøy Helselag,
bjerkholt@gmail.com, 41146890.

Bilder

Om Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Nasjonalforeningen for folkehelsen
Oscars gate 36B
0258 Oslo

23 12 00 00http://www.nasjonalforeningen.no

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig organisasjon arbeider for å bekjempe demens og hjerte- og karsykdommer. Det gjør vi med informasjon, forebygging, lokalt arbeid, politisk påvirkningsarbeid og støtte til forskning. Vår innsats er basert på innsamlede midler og gaver. Vi har lokale helselag og demensforeninger over hele landet. 

Følg saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nasjonalforeningen for folkehelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom