Norges Kampsportforbund

Tre taekwondo-gull til Norge i Ungarn

Del

I helgen deltok norske utøvere i det åpne ungarske mesterskapet i taekwondo mønster som ble arrangert i Budapest. Totalt deltok nesten 200 utøvere fra 18 nasjoner.

Landslagstrener Nina Bansal fra Tveita Taekwondo klubb, som vant gull i det åpne britiske mesterskapet for 14 dager siden, fortsetter å imponere i Budapest og vant gull i klassen kvinner senior II. Neste måned representerer Nina Bansal Noege under VM i Taiwan.

Det var ikke bare Nina Bansal som vant medaljer i Ungarn. Også Sune Østli, fra Oslo Taekwondo klubb tok gull i sin klasse, senior I. Helgens tredje gull gikk til Ayla Bonsak fra Hamar Taekwondo klubb i klasse kvinner senior I.

Det endte med sølv til Tuva Kjødnes fra Ski Taekwondo klubb i klassen kvinner junior. Og det ble norsk bronse i parkonkurransen til Sune Østli og Tuva Kjødnes etter flott innsats.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge.

Sommeren 2020 arrangerer Tokyo de olympiske leker. Norges Kampsportforbund drømmer om å sende norske utøvere for å delta i taekwondo og karate. Det vil være første gang karate er en OL-øvelse. Norge har tidligere kvalifisert seg til fire OL i taekwondo, og kan stolt vise til to sølvmedaljer. Nå jobber Norges Kampsportforbund beinhardt med å kvalifisere de beste til å ta gull i OL i Tokyo. Følg oss : https://www.facebook.com/sammenmottokyo2020/?fref=ts

Følg saker fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Kampsportforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom