Nye Veier

Tre konkurrerer om Kvål-Melhus

Del

Tre tilbydere er kvalifisert for å konkurrere om byggingen av ny E6 Kvål-Melhus.

Disse tre er:

  • BetonmastHæhre Anlegg AS og Betonmast Hæhre AS med Rambøll Norge AS.
  • NCC Norge AS og NCC AB med Multiconsult ASA og Multiconsult Norge AS.
  • Peab Anlegg AS, Peab AB og Peab Anleggning AB med Cowi AS.

Johs J Syltern AS og Øystein Syltern AS med med en rekke underleverandører på rådgiversiden søkte om å bli kvalifisert, men tilfredsstilte ikke skal-kravene på HMSK (helse – miljø – sikkerhet – kvalitet).

Kontrakten for byggingen av Kvål-Melhus sentrum er en såkalt IPL-kontrakt – integrert prosjektleveranse. Dette betyr en kontraktuell samhandling i en ny forretningsmodell med felles mål mellom byggherre, entreprenør og rådgiver i alle faser av prosjektet. Partene forplikter seg altså til å samhandle tett – og samlokalisert – fra start til mål.

Den syv km lange strekningen Kvål Melhus sentrum er første prosjekt i Nye Veiers omfattende E6-utbygging sør for Trondheim.

Kontakter

Dokumenter

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Tangen 76
4608 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. Dette skaper en merverdi, utover utbygging i tradisjonell forstand.

Selskapets visjon er «Vi skal bygge gode veier raskt og smart». Våre verdier er fornyer, forbedrer og forsikrer.

Følg saker fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nye Veier

Nye Veier har satt målene for den nye motorveibrua over Mjøsa20.6.2019 15:14:33 CESTPressemelding

Nye Veier har offentliggjort konkurransen om utbyggingen av firefelts motorvei fra Moelv til Roterud, inkludert bygging av ny bru over Mjøsa. Oppdraget har en anslått verdi på ca. 2,5 milliarder kroner (ekskl. mva.), der den nye motorveibrua utgjør en stor andel. Den entreprenøren som klarer å minimere klimagassutslippene ved bygging mest, treffer godt på ett av de viktige målene for bruprosjektet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom