Norges Kampsportforbund

Tre gull til Norge i Ungarn

Del

Tre gullmedlajer ble med det norske laget hjem etter deltakelsen i Hungary Open 26.september.

Nina Bansal og Joachim Wien som ble europamestere i taekwondo mønster i juni fortsetter med å imponere. I helgen deltok de i det åpne ungarske mesterskapet som ble arrangert i Budapest. Nina Bansal og Joachim Wien vant gull i hver sin individuelle klasse. I tillegg vant de gull i mix klassen. Med tre gullmedaljer ble Norge nest beste nasjon i Ungarn. De to var de eneste norske deltakerne på stevnet med totalt 300 utøvere.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no
Norges Kampsportforbund (NKF) er det niende største særforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert på Ullevål stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.

Følg saker fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Kampsportforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom