Redningsselskapet

Tråkker til i ny jobb

Del

Etter syv år som proffsyklist på toppnivå parkerer Lars Petter Nordhaug sykkelen for å begynne som salgssjef i tyverimerkingsselskapet Securmark.

- Etter en lang internasjonal karriere og mange flotte opplevelser på sykkelsete gleder jeg meg til å ta med meg erfaringen fra toppidretten til næringslivet, sier Lars Petter Nordhaug.

På nyåret starter 33-åringen som salgssjef for Securmark på Østlandet. Securmark har i snart 30 år arbeidet med tyverimerking, primært av båter og båtmotorer. I fjor startet selskapet med tyverimerking av sykler, og tidligere i år overtok de Norges største sykkelregister fra Falck. Nordhaug gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver:

- De siste årene har jeg stiftet familie, og i tillegg har forutsetningene for å prestere på topp endret seg. Nå ønsket jeg å skifte fokusområde ved å konkurrere på en annen måte. Jeg har fått flere tilbud fra næringslivet, men følte Securmark var det som passet meg best, sier 33-åringen, som opprinnelig hadde ett år igjen av kontrakten med det irske kontinentallaget Aqua Blue Sport.

Lars Petter Nordhaug kan se tilbake på en lang og innholdsrik karriere som en av Norges beste syklister. I to perioder syklet han for verdens fremste sykkellag, Team Sky, hvor han var lagkamerat med blant andre Bradley Wiggins, Chris Froome, Richie Porte og Edvald Boasson Hagen. Han har syklet både Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España og deltatt i tre OL, for å nevne noe. I 2006 ble han også norgesmester i landeveissykling.

Daglig leder i Securmark, Jostein Tveide, ser frem til å få toppsyklisten på laget:

- Lars Petter og Securmark er en svært god match. Vi er ambisiøse, fremoverlente og ønsker å skape resultater sammen. At vi er så heldige å få høste av Lars Petters erfaringer som toppsyklist kommer både selskapet, produktene og kundene våre til gode, sier Tveide, og legger til Securmark med denne ansettelsen viser at de fremover vil satse tungt på sykkel- og sportsmarkedet:

- Med Lars Petter på laget skal vi fortsette og utvikle landets beste og største sykkelregister, sier han.

I sin nye jobb skal Nordhaug arbeide både med sykkel, båt og de øvrige produktområdene til Securmark. At han fortsatt kan jobbe med sykkel, men også utfordre seg på andre områder, var viktig i valget av ny arbeidsgiver:

- Jeg bor et par hundre meter fra sjøen på Nøtterøy, og er oppvokst med båtliv. Selv om det er sykkel jeg kjenner best, gleder jeg meg til å arbeide med maritime produkter i tillegg, sier Lars Petter Nordhaug.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Redningsselskapet

Redningsselskapet
Redningsselskapet
Drammensveien 288
0283 Oslo

06757http://www.redningsselskapet.no

Securmark er et norskeiet firma som har spesialisert seg på tyverimerking. Vi arbeider aktivt sammen med politi, redningstjenesten og forsikringsbransjen for å hindre tyverier, samt sikre og tilbakeføre verdier.


Selskapet ble etablert i Arendal i 1988 og har Redningsselskapet som hovedaksjonær.

Følg saker fra Redningsselskapet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Redningsselskapet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Redningsselskapet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom