Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Toril Hofshagen blir NVEs regionsjef på Hamar

Del

Toril Hofshagen er ansatt som regionsjef i Region Øst i NVE. Hun er nå direktør i Norsk Vann. Hofshagen tiltrer stillingen 18. februar.

Toril Hofshagen
Toril Hofshagen

- Toril har bred kompetanse og erfaring som vil være veldig nyttig for NVE.  Hun er også vant til å jobbe i tett samspill med kommuner og andre myndigheter. Vi gleder oss til å få Toril med på laget, sier Grethe Helgås, fungerende direktør i Skred- og vassdragsavdelingen i NVE.

Toril Hofshagen er 54 år og bor på Hamar. Hun er utdannet sivilingeniør bygg og anlegg ved NTNU og har senere tatt etterutdanning innen limnologi, miljøfag og ledelse. Hun har erfaring fra blant annet Oslo kommune, Statens forurensningstilsyn, Statens institutt for folkehelse og har nå jobbet i mange år i Norsk Vann (tidl. NORVAR). Siden 2014 har hun vært direktør for Norsk Vann med ansvar for 20 medarbeidere samt budsjett og resultatansvar. Norsk Vann er en interesse og kompetanseorganisasjon for vannbransjen i Norge, og har blant annet engasjert seg i overvannsproblematikk.

- Jeg ser fram til å bli enda bedre kjent med NVE, og til å samarbeide med dyktige kollegaer i det viktige arbeidet med å kartlegge og sikre Norge mot flom og skred, sier Toril Hofshagen.

Kontaktperson:

Fung.direktør Grethe Helgås, tlf 91 69 94 10

Bilder

Toril Hofshagen
Toril Hofshagen
Last ned bilde

Om Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Middelthuns gate 29
0368 Oslo

09575http://www.nve.no

Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) har ansvar for å forvalte Noregs vatn- og energiressursar. NVE varetek også dei statlege forvaltningsoppgåvene innan skredførebygging. NVE skal sikre ei heilskapleg og miljøvennleg forvaltning av vassdraga, fremje ei effektiv kraftomsetning, kostnadseffektive energisystem og hjelpe til ein effektiv energibruk.

Følg saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Vær oppmerksom på tynn is i lavlandet i vinterferieuke15.2.2019 15:30:00Pressemelding

Ved inngangen til første vinterferieuke er vannene i fjellet nå stort sett farbare, men noen unntak finnes. Vær særlig oppmerksom på steder der vann strømmer under isen slik som innløp, utløp og i trange sund med gjennomstrømning. Tenk også på egen sikkerhet om du planlegger å krysse et vann. Kasteline, ispigger og tørre klær i sekken er enkle ting som kan være avgjørende for å overleve om du går gjennom isen.

Fusjoner og ny teknologi kan spare strømkundene for mer enn 2,6 milliarder kroner i året15.2.2019 09:00:00Pressemelding

Analyse av gjennomførte fusjoner viser betydelige kostnadsgevinster hos nettselskapene. I tillegg venter bransjen gevinster fra digitale løsninger. Ved å anta en ytterligere samling av nettselskap, og bruk av digitale løsninger, viser beregninger at strømkundene kan spare mer enn 2,6 milliarder i året, beregnet fra år 2025. På lengre sikt kan utsatte og reduserte investeringer bidra til en ytterligere kostnadsreduksjon.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom