LO

Topptung debatt om arbeidsliv

Del

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen, NHO-sjef Kristin Skogen Lund, nestleder i Arbeiderpartiet Haida Tajik og arbeids- og sosialminister Anniken Haugli stiller på LO-konferansen Framtidens arbeidsliv - hvor vi stiller spørsmålet om vi kan styrke arbeidstakerrettighetene eller om de må vike for økt vekst?

Tid: Tirsdag 13.02.2018 kl. 08.30 - 13.00

Sted: Oslo Kongressenter, Sal C, Folkets hus

Globaliseringen har åpnet dørene for mer handel og økte investeringer på tvers av landegrensene. Burde ikke dette være udelt positivt? Utviklingen viser dessverre at retten til å organisere seg og streike er i mange land under angrep. LO inviterer til internasjonal konferanse på Folkets Hus. Dagen starter med paneldebatt om hvilken rolle norske aktører kan spille internasjonalt. Marte Gerherdsen fra Tankesmien Agenda er dagens konferansier.

Les hele programmet her:

https://www.lo.no/politikk/Internasjonalt/Kalender-internasjonalt/Fremtidens-arbeidsliv/

Kontakter

Om LO

LO
LO
Torggata 12
0181 Oslo

23 06 10 00http://www.lo.no

Landsorganisasjonen i Norge (LO) er Norges største lønnstakerorganisasjon. Over 920 000 medlemmer er organisert i fagforbund som er tilsluttet LO. Av de LO-organiserte er 50 prosent kvinner.

Følg saker fra LO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra LO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra LO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom