Betsson Group

Tone og Katastrofe til VM i poker

Del

I morgen formiddag reiser artistene Tone Damli Aaberge og Petter «Katastrofe» Kristiansen til Las Vegas og poker-VM. VM-turneringen er den mest besøkte i verden.

Tone Damli Aaberge
Tone Damli Aaberge

– Jeg gleder meg enormt til å oppleve Las Vegas og World Series of Poker for andre gang. Forrige tur har gått inn i historiebøkene som et fantastisk minne, og jeg håper og tror at denne turen skal bli like bra, sier Tone Damli Aaberge før avreise.

Går for potten

Aaberge er blitt en rutinert pokerspiller med årene. Hun debuterte med bravur i poker-VM i fjor og har ikke tenkt å gjøre det noe dårligere i år. I forkant av reisen har hun lagt seg i spilleselen.

– Jeg har spilt en del poker i det siste. Det har gått mest i vennskapelige turneringer, men jeg har også spilt en del på nettet, forteller Aaberge.

Nykommer

I motsetning til Aaberge, debuterer «Katastrofe» Kristiansen ved pokerbordet i år. Han har erstattet fotballspiller John Arne Riise på Team Betsson-laget. Han håper å bite bra i fra seg.

– Jeg blir skuffet om jeg ikke vinner noe, så det er i hvert fall mål nummer én. Jeg har ikke spilt poker så fryktelig lenge, så jeg har fortsatt et hav igjen å lære! Men jeg føler også at jeg har hatt mye stang ut og at "alt" har gått mot meg på de 3-4 siste større turneringene jeg spilt, så det har jeg et håp om at kan snu i Vegas. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste, sier «Katastrofe# Kristiansen.

Strømmer til

Aaberge og «Katastrofe» Kristiansen er ikke alene. Det forventes storinnrykk av spille- og skuelystne nordmenn til arrangementet. Førstepremiepotten er garantert til 1 million dollar, og mange pokerinteresserte lar seg friste.

– Vi er veldig spent i forkant av årets World Series of Poker. Nordmenn har nemlig overrasket før! Ikke minst da Felix Stephensen tok «storeslem» og stakk av med både andreplassen og 35 millioner kroner i WSOP i 2014, sier Mikael Mellqvist, PR-manager i Betsson Group.

Kontakter

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Mikael Mellqvist
PR-manager i Betssongruppen
Telefon: +47 99486821
E-post: Mikael.Mellqvist@betssongroup.com

Bilder

Tone Damli Aaberge
Tone Damli Aaberge
Last ned bilde
Petter "Katastrofe" Kristiansen
Petter "Katastrofe" Kristiansen
Last ned bilde

Om Betsson Group

Betsson GroupBetsson er en spillportal som tilbyr poker, kasino og odds via Internett. Selskapet har over 1000 medarbeidere, er børsnotert på Stockholmsbørsen og opererer fra Malta. Betsson er lisensiert og er underlagt kontroll av maltetiske myndigheter for å drive lovlig Internettspill. Selskapet eies av det svenske, børsnoterte selskapet Betsson AB. Betsson har vunnet priser som verdens mest ansvarlige spillselskap av bransjetidskrifter eGaming Review og har også blitt kåret til årets oddsbookmaker på eGaming Award. Selskapet innehar i dag verdensrekorden i største utbetalte nettspillgevinst noensinne. 

Følg saker fra Betsson Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Betsson Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Betsson Group

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom