Lead Supply Aps

To unge menn formidler lån for milliardbeløp

Del

Andreas Linde og Stefan Vinding Olesen står bak bedriften Lead Supply Aps. De jobber med websider hvor man kan sammenligne lån, foreløpig i 6 land - inkludert Norge hvor de er aktive med Matchbanker.no. På under 4 år har de sammen oppnådd stor suksess med virksomheten, og formidler hver måned ca. 8000 lån og omsetter for et stort tosifret millionbeløp.

I august 2017 lanserte de Matchbanker.no i Norge. Andreas beskriver denne online sammenligningstjenesten som banksektorens svar på Momondo.

Enkelt sagt så tilbyr de online sammenligningstjenester som sammenligner lån. Det gjør at kunder kan finne det lånet som passer best for deres behov, preferanser og økonomiske situasjon. De samarbeider med mange banker for at forbrukerne kan finne et lån på markedet som passer dem. Og dette helt uten at forbrukerne trenger å bli helkunde hos bankene.

“Vi kunne se, at det var et stigende antall av digitale lån på markedet, men ingen lett måte å sammenligne de på. Derfor ville vi gjøre det samme som Momondo – bare på lånemarkedet. Vi sender kundene videre til det lånet som passer dem best ved de riktige tilbyderne” sier Andreas Linde, CEO ved Lead Supply ApS.

Gjennom Matchbanker.no blir informasjon og nødvendige opplysninger om de forskjellige lånene mer tilgjengelig for lånetakerne. Her kan man finne informasjon om lån og lånetilbydere innenfor smålån, forbrukslån, alternativer til SMS-lån, lån uten sikkerhet, refinansiering og generelt låne penger. Dette gjør at låntakeren kan gjøre et mer informert valg på et mer transparent lånemarked.

Interessen for å ta opp lån på internett er stigende, og derfor jobber Matchbanker.no iherdig for å kunne tilfredstille denne interessen på best mulig vis. Fokuset er tydelig, nemlig at låntakeren kan sammenligne lån, for så å velge den lånetilbyderen som passer best til de forutsetningene man har.

En virksomhet på vei opp og frem

I fjor nådde Lead Supply ApS en milepæl hvor de igjennom Matchbanker.no hadde formidlet lån til en verdi av mer enn en milliard kroner. Andreas og Stefan er svært fornøyde med dette resultatet, men jobber fremdeles for at virksomheten skal vokse, og på sikt bli en stor global aktør på det online lånemarkedet. Omsetningen er forventet å øke betraktelig de neste årene.

Og at virksomheten vokser er det ingen tvil om, for på under ett år har de utlyst over 10 nye stillinger. Totalt er det i dag 26 ansatte, som representerer Norge, Sverige, Danmark, Polen, Finland og Spania i virksomheten.

Kontaktperson:
Sunniva Stenvik
SEO Assistant - Lead Supply ApS
sunniva@leadsupply.dk

Nøkkelord

Bilder

Om Lead Supply Aps

Lead Supply Aps
Paludan-Müllers Vej 40 B
8200 Aarhus N, Danmark

https://matchbanker.no/

Matchbanker.no er en online sammenligningstjeneste som sammenligner lån, så kundene kan finne det lånet som passer bedt for deres behov, preferanser og økonomiske situasjon. 

Følg saker fra Lead Supply Aps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Lead Supply Aps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.