AF Gruppen

To pallplasseringer i Farmand

Del

AF Gruppens nettside og årsrapport vant bronse i Farmandprisen i klassen for børsnoterte selskaper.

AF Gruppen mottok Farmandprisens bronse for beste nettsted, børsnoterte selskaper
AF Gruppen mottok Farmandprisens bronse for beste nettsted, børsnoterte selskaper

Farmandprisen er en prestisjefylt pris som har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955. Formålet med konkurransen er å inspirere til bedre kvalitet på årsrapporter og nettsteder. AF har siden 2009 holdt høy kvalitet og utmerket seg med gode plasseringer både for nettstedet afgruppen.no og konsernets årsrapport.

Ifølge juryene var det i år et svært høyt nivå både i årsrapport- og nettstedkonkurransen. Særlig blant de beste børsnoterte selskapene registreres det et betydelig løft etter noen år med stagnasjon.

Vinnerne av Farmandprisen Beste nettsted 2017:

Gull: Statoil (statoil.com)  
Sølv: Multiconsult (multiconsult.no)
Bronse: AF Gruppen (afgruppen.no
Nominerte: DNB (dnb.no) og Telenor (telenor.com

Vinnerne av Farmandprisen (beste årsrapport) 2017:

Børsnoterte selskaper
Gull: Marine Harvest
Sølv: DNB
Bronse: AF Gruppen
Nominert: Norske Skogindustrier ASA og SpareBank 1 Nord-Norge

Les mer om Farmandprisen.

Om afgruppen.no:
Nye afgruppen.no ble lansert i september. Det nye nettstedet har store flater for bilder og video som skal inspirere. Det er benyttet visuelle virkemidler som er litt utenfor bransjestandard.
AF Gruppen nettsted er tilgjengelig på norsk, svensk og engelsk. Målet er at de nye nettsiden skal styrke AF Gruppens attraktivitet som entreprenør og arbeidsgiver.

Om AF Gruppens årsrapport:
Konseptet for årets årsrapport er "Visjoner, vekst og verdier".
Hensikten med vår virksomhet er å skape verdier for kunder, eiere, medarbeidere og samfunnet for øvrig. Vi er stolte av de gode finansielle resultatene våre, men like viktig er de ikke- finansielle verdiene som vi skaper hver dag. Eksempler på dette
er et sikkert arbeidsmiljø for våre medarbeidere og ansatte hos underentreprenører, nye tjenester som bidrar til å løse samfunnets miljøutfordringer og etisk forretningsdrift som skaper trygghet for våre kunder. Dette gir oss igjen muligheten til å skape ytterligere verdier for våre eiere. Årsrapporten i sin helhet kan du se her. (Lenke)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

AF Gruppen mottok Farmandprisens bronse for beste nettsted, børsnoterte selskaper
AF Gruppen mottok Farmandprisens bronse for beste nettsted, børsnoterte selskaper
Last ned bilde
AF Gruppen mottok Farmandprisens bronse for beste årsrapport, børsnoterte selskaper
AF Gruppen mottok Farmandprisens bronse for beste årsrapport, børsnoterte selskaper
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3600 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom