Medietilsynet

To nye direktører i Medietilsynet

Del

Medietilsynet har ansatt Hanne Sekkelsten som direktør for juridisk og regulatorisk avdeling, mens Svein-Erik Klemetsen er ansatt som direktør for fellestjenester. – Med dette er Medietilsynets nye ledergruppe fulltallig. Jeg ser fram til å jobbe sammen med et sterkt lederteam som utfyller hverandre, sier direktør Mari Velsand.

Fra venstre: Hanne Sekkelsten og Svein-Erik Klemetsen er i dag ansatt som direktører i Medietilsynet.
Fra venstre: Hanne Sekkelsten og Svein-Erik Klemetsen er i dag ansatt som direktører i Medietilsynet.

Hanne Sekkelsten (47) er jurist, har jobbet i Medietilsynet i sju år og er for tiden konstituert direktør for en av tilsynets avdelinger. Svein-Erik Klemetsen (51) kommer fra Aller Media, der han blant annet har hatt ansvar for økonomistyring i Dagbladet og deler av Aller. Han har utdanning tilsvarende siviløkonom, og har vært økonomidirektør i flere selskaper. I tillegg til økonomi har han hatt ansvar for andre fellesfunksjoner som HR og IT.

– Hanne har solid kompetanse og erfaring innenfor medierett, og kjenner Medietilsynet og våre ansvarsområder svært godt. Svein-Erik har bred erfaring fra å lede administrative funksjoner, samtidig som han har lang erfaring fra mediebransjen. Til sammen bringer disse to mye relevant kompetanse inn i Medietilsynets ledergruppe, samtidig som vi ivaretar både fornyelse og kontinuitet, sier Mari Velsand.

Ny organisasjonsstruktur

Medietilsynet gjennomførte sist høst et omfattende utviklingsarbeid, som blant annet resulterte i ny organisasjonsstruktur og nye lederfunksjoner. Ledergruppen er redusert fra seks til fire personer, og innholdet i lederstillingene er endret.

– Endringene reflekterer at Medietilsynet ønsker å bli mer utadrettet og vil styrke sitt arbeid med analyse og innsikt på medieområdet. I tillegg effektiviserer vi de administrative funksjonene, sier Velsand.

Tidligere er Kristine Meek (39) ansatt som direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse i Medietilsynet. Hun kommer fra stillingen som leder for eksternkommunikasjon i Telenor Norge.

– Med de to lederne vi har ansatt i dag, er hele Medietilsynets nye ledergruppe på plass. Dette blir et sterkt og kompetent team, som sammen med den øvrige staben skal videreutvikle Medietilsynet til å bli enda mer relevant både for bransjen og offentligheten, sier Mari Velsand.     

Gleder seg

Begge de to nyansatte direktørene ser frem til å ta fatt på sine nye lederjobber i Medietilsynet.

 – Medietilsynet har viktige samfunnsoppgaver i en mediesektor som endrer seg raskt. Jeg ser fram til å bidra til å videreutvikle tilsynet i samarbeid med våre dyktige medarbeidere, sier Hanne Sekkelsten.

– Jeg gleder meg til å jobbe i ett av Norges sterkeste miljøer for mediekompetanse, og til å bidra inn i den endringsprosessen Medietilsynet er inne i, sier Svein-Erik Klemetsen.

Både Sekkelsten og Klemetsen er bosatt i Fredrikstad, der Medietilsynet har kontor.

De tre nye direktørene i Medietilsynet tiltrer alle sine stillinger i april, samtidig som tilsynet implementerer sin nye organisasjonsstruktur.

Kontaktpersoner:

Mari Velsand, Tlf. 91328448

Hanne Sekkelsten: Tlf. 48076123

Svein-Erik Klemetsen: 91668166

Kontakter

Bilder

Fra venstre: Hanne Sekkelsten og Svein-Erik Klemetsen er i dag ansatt som direktører i Medietilsynet.
Fra venstre: Hanne Sekkelsten og Svein-Erik Klemetsen er i dag ansatt som direktører i Medietilsynet.
Last ned bilde

Om Medietilsynet

Medietilsynet
Medietilsynet
Nygata 4
1607 Fredrikstad

69 30 12 00http://www.medietilsynet.no

Medietilsynet skal bidra til å realisere statens mediepolitiske mål. Våre hovedoppgaver er å fremme demokrati og ytringsfrihet gjennom mediemangfold og kritisk medieforståelse. Vi veileder om barn og unges bruk av digitale medier, setter aldersgrenser for kinofilm, forvalter støtteordninger, behandler søknader om og fordeler pressestøtte og fører tilsyn med kringkasting. Tilsynet er underlagt Kulturdepartementet.

Følg saker fra Medietilsynet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Medietilsynet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Medietilsynet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom