Tipper Sana som neste hovedperson i Skam

Del

Norge er fortsatt rammet av Skamfeber og mange lurer på hvem som blir den nye hovedpersonen i sesong 4. Oddsselskapet Betsson tipper på Sana Bakkoush når TV-serien er tilbake i vår.

Den norske TV-serien om ungdommene på Hartvig Nissen-skolen i Oslo har tatt verden med storm. Skam har fans langt utenfor Norges grenser og har til og med blitt hyllet i Kina. Nå lurer alle på hvem som får hovedrollen etter Eva, Noora og Isak.

Spilleselskapet Betsson tror at NRK snart vil fortelle at det blir en av trioen Sana, Vilde eller Chris som får hovedrollen. Sana har lavest odds til 2,5, mens både Vilde og Chris Berg gir tre ganger pengene. Ifølge oddslistene har Magnus Fossbakken og Kasper høyest odds og dårligste sjanse. Begge spilles til 14,5 ganger innsatsen.

– Skambølgen suser videre i Norge og både ungdommer og voksne diskuterer hvem som bør være i hovedfokus i sesong 4. Sana er en favoritt hos mange, men vi vet fortsatt ikke så mye om henne. Derfor tror vi det er hennes tur til å stå i sentrum i neste runde av Skam, sier PR-manager Mikael Mellqvist fra spillleselskapet Betsson.

Samtlige odds får du hos Betsson.

Hvem blir ny hovedperson i Skam? Odds fra Betsson:

Sana 2,50

Vilde 3,00

Chris Berg 3,00

Emma 4,00

Jonas 4,00

“Penetrator-Chris” 8,00

Eskil 8,00

Ingrid 8,00

Iben 8,00

Even 10,00

Mari 10,00

William 10,00

Linn 10,00

Magnus Fossbakken 14,50

Kasper 14,50

Kontakter

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:
Mikael Mellqvist
PR Manager Betsson
Telefon: +4799486821
E-post: Mikael.Mellqvist@betssongroup.com

Om Betsson Group

Betsson GroupOm Betsson:

Betsson er en spillportal som tilbyr poker, kasino og odds via Internett. Selskapet har over 1000 medarbeidere, er børsnotert på Stockholmsbørsen og opererer fra Malta. Betsson er lisensiert og er underlagt kontroll av maltetiske myndigheter for å drive lovlig Internettspill. Selskapet eies av det svenske, børsnoterte selskapet Betsson AB. Betsson har vunnet priser som verdens mest ansvarlige spillselskap av bransjetidskrifter eGaming Review og har også blitt kåret til årets oddsbookmaker på eGaming Award. Selskapet innehar i dag verdensrekorden i største utbetalte nettspillgevinst noensinne. 

Følg saker fra Betsson Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Betsson Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Betsson Group

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom