TINE SA

TINE presenterer årsresultatet

Del

Onsdag 14. februar klokken 0900 presenterer TINE SA årsresultatet for 2017. Presentasjonen vil finne sted på TINEs hovedkontor i Lakkegata 23, Oslo.

Det er konsernsjef Hanne Refsholt og konserndirektør økonomi og finans, Jørn Spakrud, som vil stå for presentasjonen.

Pressen vil bli gitt anledning til å stille spørsmål etter presentasjonen.

Det blir enkel bevertning.

Vel møtt!

Kontakter

Bilder

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg saker fra TINE SA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TINE SA

Digital løsning gjør dugnaden enklere18.9.2018 09:23Pressemelding

Norge er et dugnadsland. Vi stiller som fotball- og håndball trenere for barna våre, vi organiserer parkering, har rollen som både arrangør, selger og kakebaker på barn og barnebarns arrangementer. Det er ofte omfattende logistikk og planlegging som skal til for å få til et vellykket arrangement, i tillegg er det tidkrevende. Derfor har TINE gjennom konseptet Smart Idrettsmat lansert en arrangementsplanlegger som skal gjøre det enklere for både foreldre, idrettslag og foreninger å organisere smartere når det gjelder både mat og logistikk.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom