TINE kaller tilbake Cottage Cheese mager

Del

TINE kaller tilbake Cottage Cheese mager (400g) med utløpsdato 5. oktober, som i tillegg er merket med M169 for produksjonssted. Årsak er funn av metallspon, som blant annet er varslet av forbruker.

Forbrukere skal ha tillit til at TINEs produkter er trygge å spise, og at de har høy merkekvalitet, og vi velger derfor å kalle tilbake det angitte produktet. Helserisiko er med i vurderingen som ligger bak tilbakekallingen. Alle forbrukere med det aktuelle produktet hjemme, kan levere dette tilbake til TINE eller til butikken hvor man vil få et nytt produkt utlevert pengene tilbake.

TINEs undersøkelser viser at alle funn er knyttet til produktet med utløpsdato

05.10.15, i tillegg til å være merket med M169. TINE beklager ulempene dette medfører.

Ved spørsmål kontakt pressevakt i TINE på mail: presse@tine.no, eller telefon: 4823 0994

Bilder

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg saker fra TINE SA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TINE SA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom