NorgesGruppen

Tilbakekalling av Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara - fare for dem med fiskeallergi

Del

UNIL AS tilbakekaller en holdbarhetsdato med Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara 400 gram med siste forbruksdag 27.03.17, da produktet feilaktig kan inneholde fiskegrateng og dermed kan medføre helsefare for fiskeallergikere.

Tilbakekallingen skyldes en holdbarhetsdato emballert som Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara, men som feilaktig kan inneholde fiskegrateng. Produktet som trekkes, kan inneholde torsk, og kan derfor være helsefarlig for dem med fiskeallergi.

• Forbrukere som har kjøpt produktet bes kaste det eller returnere det til butikken det er kjøpt i for refusjon
• Produktet fjernes fra butikk
• Tilbakekallingen gjelder en holdbarhetsdato med siste forbruksdag 27.03.17
• For ytterligere spørsmål, kontakt UNIL forbrukerservice via www.unil.no  eller på telefon 24 11 31 00.


UNIL beklager det inntrufne og takker for hjelpen.

Bilder

Om NorgesGruppen

NorgesGruppen
NorgesGruppen
Karenslyst Allé 12-14
0213 OSLO

(+47) 24 11 31 00http://www.norgesgruppen.no

NorgesGruppen skal tilby alt fra den rimeligste til den beste gourmet i dagligvare, bidra til et variert og sunt kosthold, og vise ansvarlighet fra jord til bord.

Forretningsidéen til NorgesGruppen er å være et ledende handelsforetak innenfor forbruksvarer i Skandinavia med hovedfokus i Norge. Kundenes behov skal være selskapets rettesnor, og vår virksomhet skal være basert på langsiktighet, tillit, kompetanse, effektivitet og lønnsomhet i hele verdikjeden.

Våre ledende konsepter i dagligvare er KIWIMENY, SPAR og JokerDeli de LucaMIX og Jafs er våre ledende servicehandelskonsepter.

Følg saker fra NorgesGruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesGruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NorgesGruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom