Coop Norge

Tilbakekalling av 17. mai-trompet og saksofon

Del

Vi har fastslått at munnstykket på trompet og saksofon, importert av AB Pictura – Sverige og som har blitt solgt i 17. mai display i Extra og Obs-butikker samt noen få enkelt stående butikker i tidsrommet mellom 15.04.2016 – 11.05.206, kan ha feil. Aktuelle tester har vist at munnstykket på trompeten og saksofonen kan falle av og kan i verste fall forårsake kvelning.

Eksempel på et løst munnstykke på trompet  som kan falle av.
Eksempel på et løst munnstykke på trompet som kan falle av.

Sikkerhet har høyeste prioritet hos AB Pictura og Coop. Vi tilbakekaller derfor umiddelbart de berørte trompeter med ean kode 7316192003716 og saksofon med eankode 7316192003877

Oppfordring til kundene: Dersom du har kjøpt det gjeldende produktet innenfor det ovennevnte tidsrommet kan produktet leveres i retur til butikken, og kunden vil få pengene tilbake.

For mer informasjon, ta kontakt med:

AB Pictura – Importør – Kvalitetsansvarlig - Magnus Arpi tlf.0046 54148290
Pictura Normann AS - Distributør i Norge – Adm.dir. Dag Fjellheim tlf.99581787

Nøkkelord

Bilder

Eksempel på et løst munnstykke på trompet  som kan falle av.
Eksempel på et løst munnstykke på trompet som kan falle av.
Last ned bilde
Eksempel på et løst munnstykke på saksofon som kan falle av.
Eksempel på et løst munnstykke på saksofon som kan falle av.
Last ned bilde

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs!, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked, og Matkroken. I tillegg driver Coop ca 120 byggevarehus i kjedene Obs! Bygg, Extra Bygg og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,5 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom