Ringnes

Tilbakekaller Imsdal med smak

Del

Ringnes har i en intern kvalitetskontroll avdekket funn av muggpartikler i enkeltflasker av Imsdal med smak.

- Dette kan i ytterste konsekvens påføre forbrukerne ubehag og gi negative helseeffekter. For å være på den sikre siden tilbakekalles derfor samtlige flasker av Imsdal Bringebær, Imsdal Sitron og Imsdal Eple. Øvrige Imsdalprodukter er ikke berørt av kvalitetsavviket og kan trygt konsumeres. Vi beklager det inntrufne på det sterkeste, sier kvalitetssjef i Ringnes, Olaug Flakne.

Forbrukere som har spørsmål vedrørende de aktuelle produktene, kan ta kontakt med Ringnes’ forbrukerkontakt på telefonnummer 08852 eller e-post forbrukerkontakt@ringnes.no.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ringnes

Ringnes
Ringnes
Thorvald Meyersgate 2
0555 Oslo

22069500http://www.ringnes.no

Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med ca. 1100 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group, som er verdens tredje største bryggerikonsern. Vi leverer øl, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet og vi er stolte av våre mange sterke merkevarer!

Følg saker fra Ringnes

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ringnes på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ringnes

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom