nLogic

Tilbake fra Juniper bootcamp med 4 nye sertifiseringer!

Del

nLogics nettverkskonsulenter Ola Thoresen, Jonas Lindstad og Amund Weider er tilbake fra Juniper Networks Boot Camp i USA; “SE Technical Certification Enablement Week”. Amund og Jonas har bestått den service provider-rettede sertifiseringen «JNCIS-SP», og Ola de security-rettede sertifiseringene «JNCIS-SEC» og «JNCIP-SEC».

Fra venstre: Ola Thoresen, Jonas Lindstad, Amund Weider
Fra venstre: Ola Thoresen, Jonas Lindstad, Amund Weider

14. november dro Amund, Jonas og Ola avgårde til Juniper Networks hovedkontor i Sunnyvale, California, for å sertifisere seg ytterligere og bli enda bedre kjent med Juniper Networks. Det ble en intens uke med program fra morgen til kveld, med målrettede sesjoner og selvstudie. Bootcampen ble skreddersydd for nLogic med undervisning ledet av den meget dyktige instruktøren Josh McKenzie. Det var intense dager med opptil 10 timer studie hver dag. 19. november var det tid for eksamen og alle tre besto med glans! Ola er nå sertifisert som «JNCIS-SEC» og «JNCIP-SEC» og Jonas og Amund som «JNCIS-SP». Med bestått på første forsøk, ble det også tid til besøk i San Fransisco, og gjengen er tilbake med nye inntrykk, kunnskap og gode minner.

- Vi har lært ekstremt mye på kort tid, og er tilbake med økt kompetanse tilpasset markedet. Opplæringssesjonene var målrettede, og vi har lært mye nytt. Vi fikk også en sniktitt på modeller som enda ikke er tilgjengelige, og gleder oss til lanseringen!, sier en meget fornøyd Jonas Lindstad. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fra venstre: Ola Thoresen, Jonas Lindstad, Amund Weider
Fra venstre: Ola Thoresen, Jonas Lindstad, Amund Weider
Last ned bilde

Lenker

Om nLogic

nLogic
nLogic
Karenslyst Allé 20
0278 Oslo

+47 406 18 888http://www.nlogic.no

nLogic tilbyr rådgivning, design, implementering og support av virksomhetstilpassede løsninger innen nettverkit-sikkerhet og datasenter. Vi bistår våre kunder med å velge strategier som skaper gunstigere TCO, som effektiviserer og skaper nye muligheter for forretningsdriften. Vi samarbeider med markedsledende teknologipartnere, og er sertifisert som Cisco Silver partner,  Juniper Elite partner og Palo Alto Gold partner. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverksløsninger for din bedrift. 

nLogic leverer løsninger til segmentene Service Provider, Enterprise og Offentlig sektor. nLogics løsninger møter de ulike forretningsbehovene innenfor hvert segment, og kan vise til gode referanser innen alle segmentene.

Følg saker fra nLogic

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra nLogic på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra nLogic

nLogic er stolte av å for andre år på rad, kunne kalle seg "Gasellebedrift"10.12.2015 10:55Pressemelding

For å komme på Dagens Næringslivs gaselleliste, basert på tall fra Bisnode AS, må bedriften de siste årene ha: Minst doblet omsetningen over fire år Positivt samlet driftsresultat Omsetning over én million kroner første år Levert godkjente regnskaper Unngått negativ vekst Registrert som aksjeselskap Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode AS. Gaselle betyr forøvrig: Gaselle: Smekker, spenstig og hurtig liten antilope Gaselle: Rasktvoksende, lønnsom norsk bedrift nLogic kan dermed gå det nye året i møte både smekre og spenstige!

Bredbåndsfylket leder an i digitaliseringen av det offentlige - bygger nytt høyhastighetsnettverk for alle kommunene i Troms30.11.2015 12:40Pressemelding

Bredbåndssatsingen er en av de største felles regionale satsinger - noen gang - i Troms. Med det nye nettverket skal de være best mulig posisjonert for å møte kravene til økt digitalisering i offentlig sektor, og gi en forutsigbar høyhastighets infrastruktur i regionen. Bredbåndsfylket Troms bygger sammen med nLogic nytt 10Gb/s nettverk for alle kommuner og fylkeskommunen i Troms.

nLogic er valgt som Juniper Networks datasenterpartner18.11.2015 12:37Pressemelding

Juniper Networks er ikke alene om å hevde at det innen 2020 vil være 7,6 milliarder internettbrukere med 50 milliarder tilkoblede enheter, som kontinuerlig skal ha tilgang til data. Siden lanseringen av QFabric løsningen i 2011, har Juniper Networks kontinuerlig utviklet nye teknologier og sammen med sine partnere satset på innovative datasenterløsninger. Som en del av denne satsningen, er nLogic valgt til å være Juniper Networks datasenterpartner i Norge.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom