Tieto

Tieto utnevnt av Microsoft som som global finalist i "Partner of the Year Awards 2016" i kategorien offentlig sektor

Del

Microsoft Corp. har offentliggjort vinnerne og finalistene i Microsoft Partner of the Year Awards 2016. Den årlige konkurransen anerkjenner de beste Microsoft-partnerne som demonstrerer eksemplarisk kompetanse innenfor innovasjon og implementering av kundeløsninger basert på Microsoft-teknologi. Prisvinnere og finalister fra hele verden vil bli hedret på Microsoft Worldwide Partner Conference 2016 som finner sted fra 10. til 14. juli 2016, i Toronto, Canada.

Microsoft har kåret vinnere i 37 forskjellige kategorier og feirer partnernes kompetanse, blant annet innen cloud-teknologi og offentlig sektor. Finalister og vinnere ble valgt ut blant mer enn 2500 kandidater fra 119 forskjellige land. Nominasjonene var basert på selskapenes forpliktelse til kundene, hvordan deres løsninger hadde betydning for markedet og for optimal bruk av Microsoft-teknologi.

- Vinnere og finalister i 2016 Partner of the Year Awards representerer det mest innovative og nyskapende arbeidet som gjøres på tvers av vårt partnernettverk, sier Gavriella Schuster, daglig leder, Worldwide Partner Group, Microsoft, og fortsetter: - Det er viktig å anerkjenne og feire viktigheten og mulighetene disse løsningene skaper for våre felles kunder. Gratulerer til alle årets vinnere og finalister for denne enorme prestasjonen.

Kategorier, vinnere og finalister vises nedenfor. Den komplette listen, inkludert Microsoft Country Partner of the Year Award-vinnerne for 2016 kan du se her.

Finalister og vinnere

Offentlig sektor: Microsoft CityNext Partner of the Year

• Vinner: COPA-DATA

• Finalist: ITWORX Utdanning

• Finalist: Tieto

• Finalist: Wortell

Om Tieto

Tieto
Tieto
Postboks 684 Skøyen
0214 OSLO

21 70 60 00http://www.tieto.com

Tieto har som mål å gripe de betydelige mulighetene som oppstår i en stadig mer datadrevet verden og omdanne disse til varige verdier for mennesker, næringsliv og samfunn. Vi skal bli kundenes førstevalg for virksomhetsfornyelse ved å kombinere våre styrker innen programvare og tjenester med en sterk drivkraft for utvikling av økosystemer og kontinuerlig innovasjon med partnere (www.tieto.com).

Følg saker fra Tieto

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Tieto på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Tieto

Råde kommune skal levere bedre digitale tjenester for barnehage, SFO og skole7.12.2017 09:32Pressemelding

Råde kommune i Østfold har som mål å levere gode, digitale løsninger for innbyggerne i kommunen. Med bakgrunn i dette har de gått til anskaffelse av en nettbasert, oppvekstadministrativ løsning for grunnskolene, SFO og barnehagene. Den valgte løsningen fra Tieto Education er en helhetlig, integrert løsning som skal gi bedre digitale opplevelser for brukere og foresatte. Samtidig skal kommunen oppnå bedre kostnadseffektivitet og lede brukerne gjennom tjenestene på en god og smidig måte.

Kommunesamarbeid på Sunnmøre skal tilby bedre digitale tjenester for barnehage, SFO og skole3.10.2017 10:20Pressemelding

Kommunesamarbeidet Sjustjerna har gått til anskaffelse av ny oppvekstløsning for seks av sine syv kommuner. Løsningen skal benyttes i barnehage, SFO og skole, og valget av løsning falt på Tieto Education. Ved å la Tieto levere smarte IT-tjenester frigjør Sjustjerna tid og ressurser til kjernevirksomheten. Ved effektivisering av prosesser, automatisering av tjenester og en åpen arkitektur, vil systemene være kostnadsbesparende for kommunen.

Jernbanedirektoratet går 100% i nettskyen som første offentlige virksomhet29.6.2017 08:00Pressemelding

Det nyopprettede Jernbanedirektoratet har vært i drift siden nyttår, med IT-løsninger som er 100 prosent skybaserte. Offentlige virksomheter har i liten grad valgt skybaserte løsninger, hovedsaklig basert på oppfattede begrensninger i dagens lovverk. Til tross for utfordringene i lovverket for arkivering, har direktoratet funnet en skybasert løsning fra Tieto. Målet er å realisere effektivitetsgevinster, sikre maksimal fleksibilitet og være tilpasset moderne arbeidsprosesser, samtidig som man oppfyller regjeringens strategi for skytjenester og de formelle lovkrav.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom