Reitangruppen

Tidsam kjøper Svenska Interpress 

Del

Bladdistributøren Svenska Interpress AB selges til svenske Tidsam AB.

Svenska Interpress står for om lag 10 og 12 prosent av distribusjonen av blader og magasiner til henholdsvis det norske og svenske markedet, som omfatter kiosk, dagligvare og bensinstasjoner. Selskapet eies i dag av Reitan Convenience Sverige AB. Det norske selskapet Interpress Norge AS eies av Svenska Interpress AB, og inngår således i salget til Tidsam.

- Vår kjernevirksomhet i det norske og svenske markedet er drift av conveniencekonsepter. Salget av Interpress er derfor et logisk og riktig steg for oss. Lesestoff vil imidlertid forbli en svært viktig produktkategori i våre butikker, sier administrerende direktør i Reitan Convenience AS, Johannes Sangnes.

Samtidig med salget av Svenska Interpress inngår Reitan Convenience og Tidsam et langsiktig samarbeid, som blant annet medfører bredere sortiment og mer effektiv distribusjon.

- Vi er svært fornøyde med avtalen, som vi tror vil komme både kjøpmenn og kunder til gode. Både vi og Tidsam har et langsiktig perspektiv på samarbeidet, noe som er positivt for vår videre satsning som lesestoffspesialist, sier Sangnes.

Oppkjøpet gjennomføres, under forutsetning av Konkurransetilsynets godkjennelse, i løpet av 2016.Kontakter

Om Reitangruppen

Reitangruppen
Reitangruppen
Lade Gaard, Lade Alle 40
7041 Trondheim

73 89 10 00http://www.reitangruppen.no

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. Reitangruppen omsatte i 2017 (inkl. franchiseomsetning) for 89 milliarder kroner, sysselsetter 37 000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap og en synlig aktør i Nord-Europas arbeidsliv.

Reitangruppen består av fem forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Energi, Reitan Eiendom og Reitan Kapital. 

Følg saker fra Reitangruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Reitangruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Reitangruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom