Coop Norge

Tidenes omdømmevekst for Coop

Del

Coop opplever den kraftigste veksten noensinne i den omfattende omdømmeanalysen RepTrak.

Geir Inge Stokke, konserndirektør
Geir Inge Stokke, konserndirektør

Coop får 82,4 poeng av 100 mulige, noe som tilsvarer betegnelsen «fremragende omdømme», i årets utgave av RepTrak-undersøkelsen. Dette gir en vekst på 6,5 poeng sammenlignet med resultatet for 2016, og Coop øker dermed mest i dagligvarebransjen og tredje mest av de 50 mest synlige selskapene i Norge.

- At vårt gode omdømme nå er blitt enda bedre, er veldig moro. Jeg blir utrolig stolt når våre kunder, som også er våre eiere, gir en så fantastisk tilbakemelding på jobben våre dyktige ansatte gjør hver eneste dag. Tilbakemeldingen kommer på toppen av en svært hyggelig vekst i markedsandel og omsetning for våre butikker gjennom 2016, og som har fortsatt inn i 2017, sier Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge SA.

Omdømmeveksten skjer i et tidsrom der Coop opplever en kraftig vekst i kundetilstrømming og nye medeiere – særlig blant yngre kunder.

- Coop er en del av delingsøkonomien, og vi opplever at eierformen, der kundene eier butikken sammen og deler på overskuddet, særlig appellerer til yngre kunder. Samtidig stiller eierformen høye krav til at vi opptrer som en ansvarlig samfunnsaktør og lytter til våre medeiere. Veksten i omdømmet tyder på at vi lykkes med dette, sier Stokke.

Om RepTrak
RepTrak 2016 er gjennomført av kommunikasjonsbyrået Apeland og Reputation Institute. Undersøkelsen er basert på 10.000 vurderinger av Norges 50 mest synlige virksomheter. Scoren blir beregnet ut fra spørsmål om tillit, beundring, respekt og god følelse.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Geir Inge Stokke, konserndirektør
Geir Inge Stokke, konserndirektør
Last ned bilde

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,6 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom