Thon Hotels

Thon sjekker inn ved Dyreparken

Del

I dag overtar Thon Hotels ett av Sørlandets største konferansehoteller, Quality Hotel & Resort Kristiansand. Hotellet skifter nå navn til Thon Hotel Sørlandet.

Thon Hotel Sørlandet er et fullservicehotell med 210 rom og stor konferanseavdeling, og ligger rett ved Kristiansand Dyrepark. Den nye franchiseavtalen med hotelleieren PANDOX innebærer at hotellet drives av Pandox Operations, men markedsføres som Thon Hotels.

Vi gleder oss til å ønske gjestene velkommen til Thon Hotel Sørlandet, og er sikre på at hotellet vil bli optimalt for både besøkende til Kristiansand Dyrepark og konferansegjester på Sørlandet, sier Konserndirektør Hotell & Restaurant Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

For oss er det svært spennende å komme inn i et nytt partnerskap med Thon Hotels. Etter samarbeidet om Thon Hotel Fagernes er vi overbevist om at dette vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt. Thon Hotels tilbyr et profesjonelt salgs- og markedsapparat som vi ser frem til å bli en del av også i Kristiansand, sier Vice President Helge Krogsbøl i Pandox Operations.

Om hotellet  

Hotellet har 210 moderne rom med god standard og er ett av Sørlandets største konferansehotell med kapasitet til opptil 550 konferansegjester samtidig. Det familievennlige hotellet beliggende rett ved Kristiansand Dyrepark har både utendørs svømmebasseng og aktivitetspark.

Kontakter

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2
0105 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no/

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom