Thon Hotels vant i Nord-Norge

Del

Twinings Best Breakfast har kåret tre Thon-hoteller som fylkesvinnere i Finnmark, Troms og Nordland.

PRISVINNENDE FROKOST: Thon Hotels har tre fylkesvinnere i Nord-Norge. Foto: thonhotels.no
PRISVINNENDE FROKOST: Thon Hotels har tre fylkesvinnere i Nord-Norge. Foto: thonhotels.no

De tre hotellene er:
Thon Hotel Kirkenes (fylkesvinner i Finnmark)
Thon Hotel Harstad (fylkesvinner i Troms)
Thon Hotel Lofoten (fylkesvinner i Nordland)

– Vi er kjempefornøyd med at tre Thon-hoteller er blitt kåret som fylkesvinnere i Norges nordligste fylker. Den jobben som Twinings og Haugen-Gruppen har gjort i forbindelse med denne kåringen er veldig viktig for hotellbransjen. Nivået på frokosten og frokosten som produkt i Norge har hatt en enorm utvikling. Gratulerer så mye til alle som jobber på Thon Hotel Kirkenes, Thon Hotel Harstad og Thon Hotel Lofoten. Dette er kjempegøy, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels.

Thon Hotel Kirkenes
Hotelldirektør Lisa Thodesen forteller at de har jobbet hardt for å bli fylkesvinner:

– Personalet har virkelig stått på for å nå målet vårt om å bli fylkesvinner i frokostkonkurransen til Twinings. På Thon Hotel Kirkenes serverer vi lokale produkter som reinsdyr, fiskekaker og ost fra ysteriet Øverli i Pasvikdalen. Vi er opptatt av å holde et like høyt nivå på frokosten vår hele året og får mange gode tilbakemeldinger fra gjestene våre. Vi har et nyoppusset hotell med nydelig havutsikt, og i tillegg serverer vi nå Finnmarks beste frokost. Det er vi stolt av!

Thon Hotel Harstad
Hotelldirektør Odd Kåre Sivertz-Pettersen er glad for å bli fylkesvinner i Troms:

– Vi er utrolig glad! Dette er en bragd som ikke er lett å oppnå. Spesielt spente var vi i år siden vi vant i fjor også, etter kun tre år med egen frokost. Vi er utrolig takknemlig for at vi får lov til å prøve nye ting og for at Thon Hotels har gitt oss friheten til å utvikle frokosten vår. Det er veldig gøy å være med på Thon Hotels sin store satsing på mat og drikke. Dette gir uante muligheter i markedet og det er ikke tvil om at vi tiltrekker oss nye kundegrupper. De ansatte, kjøkkensjefen og restaurantsjefen har gjort en fabelaktig jobb.  Service er det aller viktigste og her holder vi et høyt nivå. Vi er også veldig opptatt av en lekker presentasjon av maten og at vi har et godt og et lekkert utvalg.

Thon Hotel Lofoten
Hotelldirektør Erik Taraldsen ble glad da han fikk den gode nyheten:

– Jeg hoppet i stolen av glede da jeg fikk vite at Thon Hotel Lofoten er blitt fylkesvinner. Det er like spennende hvert år. Vi fokuserer på bærekraft og bruker lokale råvarer. Vi på Thon Hotel Lofoten er veldig stolt av frokosten vår og yter en service som sørger for en god totalopplevelse. Nytt på frokostbordet i år er blant annet hvitosten «Vår egen ost» som er laget spesielt for oss av Aaland Gård på Vestvågøy.

I 2016 tok Thon Hotel Lofoten 1. plass i kåringen om Norges beste frokost.

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Les mer om Thon Hotels her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

PRISVINNENDE FROKOST: Thon Hotels har tre fylkesvinnere i Nord-Norge. Foto: thonhotels.no
PRISVINNENDE FROKOST: Thon Hotels har tre fylkesvinnere i Nord-Norge. Foto: thonhotels.no
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom