Thon Hotels

Thon Hotels har inngått franchiseavtale med Hotell Kristiansund

Del

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Hotell Kristiansund. Hotellet er et bed & breakfast-hotell med 51 rom og ligger i sentrum av Kristiansund.

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels sin profil. Hotellets nye navn blir Thon Hotel Storgata fra 1. januar 2016.

Roger Bach vil fortsette som hotellets direktør og hotellet vil som tidligere driftes av Hoemgruppen i Kristiansund.

– For oss er det svært spennende å komme inn i et partnerskap med et etablert merkenavn som Thon Hotels. Vi er overbevist om at samarbeidet vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt. Thon Hotels tilbyr et profesjonelt salgs- og markedsapparat som vi ser frem til å bli en del av, sier Øivind Hoem, Konsernsjef i Hoemgruppen.

Om Hotell Kristiansund

Hotellet har 51 moderne rom med god standard i sentrum av byen. Hotellet tilbyr møterom og selskapslokaler. Det er trådløst nettverk på hele hotellet, samt en egen parkerings garasje. På hotellet finner du også Christians Bar, treffsted nr.1 i Kristiansund.

Om Hoemgruppen

Hoemgruppen er en fellesbetegnelse for ulike aksjeselskaper innen eiendom, detaljhandel, hotel og restaurantvirksomhet. Gruppen ble etablert for ca. 35 år siden i 1974, men forløperen har hatt sammenhengende historie 110 år tilbake. Firmaet har ca. 100 ansatte med kontorsted i Kristiansund. Selskapet er et heleid familieselskap.

www.hoemgruppen.no

Kontaktperson i Hoemgruppen:
Øivind Hoem, konsernsjef
Telefon: +47 71 58 99 50

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2
0105 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no/

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom