Thon Hotels bygger nytt hotell i Lofoten

Del

På tomten til det gamle kjølelageret på kaia i Svolvær skal Thon Hotels bygge et nytt hotell med ca. 200 hotellrom og konferansefasiliteter.

Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels. Foto: Gry Traaen
Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels. Foto: Gry Traaen

– Lofoten er en viktig destinasjon for Thon Hotels, og det nye hotellet vil gjøre det mulig for flere gjester å oppleve Nord-Norge, nordlyset og naturen i øyriket. Hotellet vil skape nye arbeidsplasser og styrke samarbeidet med lokale aktører, så dette synes vi er et veldig spennende prosjekt, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

– Det blir en flott havnepromenade rundt det nye hotellet, og vi gleder oss til å vise frem det nye bygget som vil ligge i kort gåavstand fra Thon Hotel Lofoten. Mange turister og tilreisende finner i dag veien til Lofoten. Med en samlet kapasitet på ca. 400 rom vil hotellene også bli svært attraktive for konferanse- og kongresskunder fra inn- og utland, noe som også er svært viktig for utvikling av vintersesongen i Lofoten, sier Thorvaldsen.

Åpner nytt salgskontor
I forbindelse med kapasitetsøkningen i Lofoten øker Thon Hotels også satsningen på salg i Nord. Det nye hotellet vil derfor inneholde et nytt salgskontor med fire nye selgere som skal spesialisere seg på opplevelses- og arrangementssalg til alle Thon-hotellene i Nord-Norge.

– Lofoten er kanskje Norges fremste på kombinasjonen overnatting og naturbaserte opplevelser, så det er helt naturlig at denne satsningen legges til vårt nye hotell i Lofoten, sier Morten Thorvaldsen.

Fra før har kjeden Thon Hotel Lofoten i Svolvær som åpnet i 2009.

– Thon Hotel Lofoten er direkte tilknyttet Lofoten Kulturhus i Svolvær. Hotellet har med priser som Twinings Best Breakfast, Nordnorsk Markedsføringspris, Årets Matgledebedrift og Årets Eventarena markert seg som ett av landets beste hoteller, forteller Thorvaldsen.

Les mer om Svolvær og Thon Hotel Lofoten her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels. Foto: Gry Traaen
Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels. Foto: Gry Traaen
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom