Thon Hotels åpner ny restaurantkjede: Brasserie Ferda

Del

De nye spisestedene blir folkelige restauranter som fremmer norsk matkultur med fokus på bærekraft og sesongbaserte råvarer.

NY RESTAURANTKJEDE: Brasserie Ferda dyrker de lokale heltene – bønder, fiskere og ysterier som strekker seg lenger for å tilby det råvarer på sitt beste. Foto: brasserieferda.no
NY RESTAURANTKJEDE: Brasserie Ferda dyrker de lokale heltene – bønder, fiskere og ysterier som strekker seg lenger for å tilby det råvarer på sitt beste. Foto: brasserieferda.no

– Brasserie Ferda serverer god norsk mat som er rustikk og lokal. Vi ønsker å gjøre bærekraftige og gode matopplevelser tilgjengelig for flere. Dette er ujålete og folkelige restauranter for alle. Det er dette som er hovedingrediensene i Ferda-konseptet. De nye Ferda-restaurantene våre serverer spennende matretter laget av kvalitetsråvarer, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Menyen kombinerer norske mattradisjoner med et moderne kjøkken.

Brasserie Ferda introduserer «nevamat»
– Våre helter er de lokale bøndene, fiskerne og ysteriene. Fra de får vi de aller beste råvarene sesongen har å by på. På menyen har vi blant annet nevamat - retter som gjerne deles over bordet. Vi lager rause porsjoner av ærlig, rustikk og håndlaget mat, sier F&B Manager Arne Marius Berg.

Fire nye Ferda-restauranter åpner her:
Thon Hotel Storo
Thon Hotel Alta
Thon Hotel Kirkenes
Thon Hotel Bergen Airport

Eksempler på nevamat er:
Varmrøkt røye med pepperrotkrem, ørretrogn og fritert grønnkål.
Svineribbe med rødkålsalat og syltet eple.
Akevittgravet brosme med syltede grønnsaker, brokkolikrem og fritert løk.
Fritert krabbekake med tomatdipp og råkostsalat.

Brasserie Ferda åpner 6. september på Thon Hotel Storo og de tre andre restaurantene åpner fortløpende høsten 2018.

Les mer om Brasserie Ferda her: www.brasserieferda.no

Se menyen her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

NY RESTAURANTKJEDE: Brasserie Ferda dyrker de lokale heltene – bønder, fiskere og ysterier som strekker seg lenger for å tilby det råvarer på sitt beste. Foto: brasserieferda.no
NY RESTAURANTKJEDE: Brasserie Ferda dyrker de lokale heltene – bønder, fiskere og ysterier som strekker seg lenger for å tilby det råvarer på sitt beste. Foto: brasserieferda.no
Last ned bilde
GOD NORSK MAT: Ferda skal fremme ren, norsk matkultur og gjøre bærekraftige og gode matopplevelser tilgjengelig for flere. Foto: brasserieferda.no
GOD NORSK MAT: Ferda skal fremme ren, norsk matkultur og gjøre bærekraftige og gode matopplevelser tilgjengelig for flere. Foto: brasserieferda.no
Last ned bilde
NEVAMAT: – På menyen har vi blant annet nevamat - retter som gjerne deles over bordet. Vi lager rause porsjoner av ærlig, rustikk og håndlaget mat, sier F&B Manager Arne Marius Berg. Foto: brasserieferda.no
NEVAMAT: – På menyen har vi blant annet nevamat - retter som gjerne deles over bordet. Vi lager rause porsjoner av ærlig, rustikk og håndlaget mat, sier F&B Manager Arne Marius Berg. Foto: brasserieferda.no
Last ned bilde
– De nye Ferda-restaurantene våre serverer spennende matretter laget av kvalitetsråvarer, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen. Foto: brasserieferda.no
– De nye Ferda-restaurantene våre serverer spennende matretter laget av kvalitetsråvarer, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen. Foto: brasserieferda.no
Last ned bilde
Brasserie Ferda lager mat fra de aller beste råvarene sesongen har å by på. Foto: brasserieferda.no
Brasserie Ferda lager mat fra de aller beste råvarene sesongen har å by på. Foto: brasserieferda.no
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2A
0105 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no/

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).