Thon Hotels

Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo har tronet Tripadvisor et helt år sammenhengende

Del

Gjestene har gitt sine vurderinger av hoteller i Oslo. 8. januar har Thon Hotel Rosenkrantz holdt første plassen, et helt år sammenhengende på Tripadvisor. Ikke nok med det, hotellet ligger nå på andre plass i hele Norge, blant de flotteste hotellperler og destinasjoner.

For hotellmarkedet er det i dag stor grad gjestene selv som driver nye gjester inn til hotellet. Veldig mange sjekker hotellene på Tripadvisor før de booker og dårlige gjestevurderinger gjør derfor hotellene svært sårbare. God service og høy kvalitet må oppleves hos hver og en av våre gjester, noe alle våre ansatte jobber for hver dag. Kanalen har blitt viktig for Thon Hotels og overvåkes nøye.

- At våre gjester har gitt så gode karakterer til Thon Hotel Rosenkrantz må jeg berømme mine ansatte for. Vi har en tydelig strategi og målsetninger i hvert eneste ledd i driften. Vår nøkkelfaktor er omtanke - det er gjerne det som speiler gjestens vurderinger, sier en stolt hotelldirektør Lars Petter Mathisen.

- På bakgrunn av at nå flere og flere, stadig orienterer seg på Tripadvisor og andre forbrukerstyrte medier, blir markedsverdien av dette større enn fem helsider i Aftenposten, mener Trond Blindheim, sosiolog og rektor ved Høyskolen Kristiania.

Thon Hotel Rosenkrantz er Oslos beste forretningshotell
Thon Hotel Rosenkrantz har nærmest hatt fullt belegg siden åpning, og har fått en rekke gode anmeldelser og omtaler nasjonalt og internasjonalt. Hotellet er også best på flere driftsrelaterte områder internt i Thon Hotels. Thon Hotel Opera og Hotel Bristol er også blant de ti mest prefererte hotellene i Oslo på Tripadvisor.

Olav ville skape "det andre hjem"
Da det gamle hotellet ved Tinghuset skulle totalrenoveres hadde Olav Thon en ambisjon om å skape "det andre hjem" for forretningsreisende. Hotellet ble døpt Thon Hotel Rosenkrantz. Det er lagt stor vekt på bekvemmelighet, komfort og eksklusivitet i utformingen av Thon Hotel Rosenkrantz. I tillegg er det utviklet et solid og spennende restaurantkonsept i Brasserie Paleo

Kontaktinformasjon Thon Hotel Rosenkrantz:
Lars Petter Mathisen
Direktør Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Mobil: +47 91 13 47 10
E-post: lpm@thonhotels.no

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Godt fornøyde etter åpning av Thon Hotel Rosenkrantz. 
Hotelldirektør Lars Petter Mathisen, Olav Thon og konserndirektør hotell- og restaurant, Morten Thorvaldsen.
Godt fornøyde etter åpning av Thon Hotel Rosenkrantz. Hotelldirektør Lars Petter Mathisen, Olav Thon og konserndirektør hotell- og restaurant, Morten Thorvaldsen.
Last ned bilde
Gjestelounge Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.
Gjestelounge Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.
Last ned bilde
Brasserie Paleo under frokosten.
Brasserie Paleo under frokosten.
Last ned bilde
Brasserie Paleo under frokosten.
Brasserie Paleo under frokosten.
Last ned bilde
Superior rom Thon Hotel Rosenkrantz.
Superior rom Thon Hotel Rosenkrantz.
Last ned bilde
Gjestelounge på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.
Gjestelounge på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2
0105 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no/

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom