Thon Hotels

Thon Hotel Oslo Airport samarbeider med kommuneoverlegen og Mattilsynet

Del

Kommuneoverlegen i Ullensaker og Mattilsynet jobber med å kartlegge årsaken til at en liten andel gjester har blitt syke med mageproblemer etter et landsmøte på Gardermoen.

For tidlig å konkludere
I denne situasjonen samarbeider kommuneoverlegen, Mattilsynet og hotellet rutinemessig. Nasjonalt folkehelseinstitutt er rutinemessig informert. Det er alt for tidlig å konkludere med hva sykdommen kan være. Hotellet iverksatte umiddelbart sine rutiner med blant annet desinfeksjon og sikring av matprøver. Det vil i de nærmeste dagene være tett kontakt og samarbeid mellom aktørene i oppfølgingen av saken, sier kommuneoverlegen i Ullensaker, Lars Meyer-Myklestad.


Følger rutiner og samarbeider
 Hotellet følger rutiner og samarbeider med både kommuneoverlegen og Mattilsynet. Alle gjestene har blitt varslet og blitt bedt om å ta kontakt dersom de har blitt dårlige. Til nå er det kun få som har tatt kontakt, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Kontakter

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom