Thon Hotels

Thon Hotel Oslo Airport samarbeider med kommuneoverlegen og Mattilsynet

Del

Kommuneoverlegen i Ullensaker og Mattilsynet jobber med å kartlegge årsaken til at en liten andel gjester har blitt syke med mageproblemer etter et landsmøte på Gardermoen.

For tidlig å konkludere
I denne situasjonen samarbeider kommuneoverlegen, Mattilsynet og hotellet rutinemessig. Nasjonalt folkehelseinstitutt er rutinemessig informert. Det er alt for tidlig å konkludere med hva sykdommen kan være. Hotellet iverksatte umiddelbart sine rutiner med blant annet desinfeksjon og sikring av matprøver. Det vil i de nærmeste dagene være tett kontakt og samarbeid mellom aktørene i oppfølgingen av saken, sier kommuneoverlegen i Ullensaker, Lars Meyer-Myklestad.


Følger rutiner og samarbeider
 Hotellet følger rutiner og samarbeider med både kommuneoverlegen og Mattilsynet. Alle gjestene har blitt varslet og blitt bedt om å ta kontakt dersom de har blitt dårlige. Til nå er det kun få som har tatt kontakt, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Kontakter

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2
0105 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no/

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom