The Well

The Well er friskmeldt

Del

Nye vannprøver viser at det finnes ikke spor av legionella i spa-anlegget på The Well. De nye analysene er utført av det anerkjente analysefirmaet Eurofins.

Tidligere i sommer ble det oppdaget et beskjedent funn (44ctu/1000ml) av legionella via vannprøver utført av TV2. 

- Da fjernsynskanalen gjorde oss oppmerksom på dette valgte vi å umiddelbart stenge ned det boblebadet hvor legionella ble registrert. Årsaken til funnet viste seg å være en konstruksjonsfeil som vår leverandør straks utbedret, sier The Wells daglige leder Espen Braaten.

- Vi har tatt dette svært alvorlig og har gjennomgått alle våre rutiner på nytt. Vi understreker at det er ikke rapportert noen helseplager fra våre mange tusen gjester, og The Well skal være et trygt sted for alle, sier Braaten.

The Well har hatt løpende dialog med kommuneoverlegen i Oppegård, Dianne Steenberg, og hun uttalte til Østlandets Blad i går:
- Vi er svært fornøyde med hvordan hotellet har opptrådt her. De varslet oss som de skulle, og ingen røde lamper har blinket. Derfor har jeg har ikke vært bekymret i denne saken.


The Well er Norges største spa-anlegg og hadde i fjor over 60.000 gjester. I år ligger det an til at antall gjester vil øke til 100.000.   

Om The Well

The Well
The WellFølg saker fra The Well

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra The Well på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra The Well