Sony Music Norway

The Chainsmokers gir ut EP'en "Collage" 4. november!

Del

THE CHAINSMOKERS GIR UT ‘COLLAGE’ EP 4. NOVEMBER

EP’EN KOMMER TIL Å INNEHOLDE EN NY LÅT – “SETTING FIRES” FT. XYLØ

MUSIKKVIDEOEN TIL SUPERHITEN “CLOSER” MED HALSEY UTE NÅ!

The Chainsmokers fortsetter årets enorme suksess, og annonserer at den nye EP'en "Collage" blir sluppet 4. november. EP’en kommer til å være tilgjengelig fysisk, og blir gitt ut i en eksklusiv hvit vinyl via Urban Outfitter 25. november. Du kan forhåndsbestille HER!.

“Collage” kommer til å inneholde superhiten “Closer” med Halsey, i tillegg til en splitter ny låt med XYLØ - “Setting Fires”. Samlingen kommer også til å inneholde kjente låter som "Don’t Let Me Down" ft Daya, “Inside Out“ ft Charlee og “All We Know“ ft Phoebe Ryan. Ikke nok med det, så hadde musikkvideoen til "Closer" premiere i går! Se den rykende ferske musikkvideoen HER!

Duoen går mot 2016 sin slutt med enorm suksess, og har med sine siste singler gått til 2 x platina (Closer, Roses) og 4 x platina (Don't Let Me Down) i Norge. I USA har de blitt sertifisert med 3 x platina. Den nyeste singelen "All We Know" med Phoebe Ryan ligger på #11 på Spotify i Norge i dag. The Chainsmokers er også nominert til fire American Music Awards for New Artist of the Year, Favorite Duo or Group - Pop/Rock, Favorite Artist - EDM og Collaboration of the Year.

I kveld spiller duoen på et utsolgt Sentrum Scene, og vi kan forvente oss et forrykende sceneshow!

OM THE CHAINSMOKERS
Duoen består av Alex Pall og Drew Taggart, og har utviklet seg til en dominerende musikalsk gruppe med et mangfoldig repertoire av låter som har gjort dem til dagens hotteste unge artist/ produsent duo. Med en signatursound som er innom indie, progressiv og pop, herjer deres originale låter og remixer listene verden over. Deres evolusjon som produsenter og låtskrivere har gjort dem til noen av årets største breakthrough artister!

‘COLLAGE’ TRACKLIST:

  1. Setting Fires (feat. XYLØ)
  2. All We Know (feat. Phoebe Ryan)
  3. Closer (feat. Halsey)
  4. Inside Out (feat. Charlee)
  5. Don’t Let Me Down (feat. Daya)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

THÅSTRÖM annonserer syv festivalspillinger - deriblant fire norske - sommeren 2018!7.12.2017 11:55Pressemelding

Sveriges største rockestjerne heter Thåström. Med en fortid i blant annet Ebba Grön og Imperiet har han vært høyaktuell i fire tiår, og han fortsetter kontinuerlig å utvikle sin patenterte Europablues til nye nivå. Med det kritikerroste albumet Centralmassivet i ryggen, og en høstturné som solgte nesten 100 000 billetter, annonserer han i dag syv festivalkonserter i Skandinavia til sommeren - blant dem hele fire norske.

CLMD slipper debutalbumet "Phases"!1.12.2017 06:00Pressemelding

«Phases» er det etterlengtede debutalbumet til et av de mest spennende navnene innenfor norsk electronica, CLMD. Albumet representerer på mange måter Martin Danielles personlige og musikalske utvikling gjennom de siste årene, og forteller historien om CLMDs forskjellige kreative «phaser» gjennom karrieren. Hvert spor markerer et øyeblikk eller en periode i Martins kunstneriske utvikling av CLMD, og albumet er slik sett en slags musikalsk journal av CLMDs reise på både godt og vondt.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom