Sony Music Norway

THÅSTRÖM annonserer syv festivalspillinger - deriblant fire norske - sommeren 2018!

Del

Sveriges største rockestjerne heter Thåström. Med en fortid i blant annet Ebba Grön og Imperiet har han vært høyaktuell i fire tiår, og han fortsetter kontinuerlig å utvikle sin patenterte Europablues til nye nivå. Med det kritikerroste albumet Centralmassivet i ryggen, og en høstturné som solgte nesten 100 000 billetter, annonserer han i dag syv festivalkonserter i Skandinavia til sommeren - blant dem hele fire norske.

Thåström slapp tidligere i høst albumet Centralmassivet – artistens tolvte som soloartist, som i hovedsak er spilt inn i legendariske Hansa Tonstudio i Berlin. Albumet gikk umiddelbart #1 i Sverige, og #6 her i Norge, og ble hyllet av både kritikere og fans. Her i Norge rullet pressen både firere og femmere.

Rockelegendens livekonserter befinner seg i grenselandet mellom fantasi og virkelighet – en tung og nådeløs musikalsk opplevelse som stadig overrasker. Høst turnéen solgte nærmere 100 000 billetter i både Sverige, Norge, Danmark og Finland, og høstet utelukkende gode anmeldelser. Vi gleder oss til fortsettelsen i sommer.

6-7 juli – Peace & Love, Borlänge

19 juli – Bukta,Tromsø (NO)

21 juli – Malakoff, Nordfjordeid (NO)

29 juli – Månefestivalen, Fredrikstad (NO)

4 august – Arvika Hamnfest, Arvika

10-11 august – Haven, København (DK)

17-18 august – Pstereo (NO)

 

THÅSTRÖM:

thastrom.se

facebook

instagram

spotify

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

JUSTIN TIMBERLAKE RETURNERER TIL TELENOR ARENA 2. AUGUST5.2.2018 16:07Pressemelding

Etter 4 år er han endelig tilbake! Justin Timberlake annonserer Europaturné i kjølvannet av det etterlengtede nye albumet og hans episke Super Bowl-opptreden. «The Man of the Woods Tour» starter i Paris i slutten av juni, og stopper innom 16 byer. Vi gleder oss til en magisk kveld med en av verdens beste entertainere på Telenor Arena 2. august. Billetter i salg mandag 12. februar kl. 10.00. Forsalg via livenation.no fra fredag 9. februar kl. 09.00-17.00.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom