Ving Norge

Thailand frister i vinter

Del

Thailand er et populært feriemål for reiseentusiaster over hele verden, og stadig flere nordmenn finner sitt eksotiske ferieparadis her.

Thailand har turkisblått hav, hvite strender, fantastisk mat og en gjestfrihet helt utenom det vanlige. .
Thailand har turkisblått hav, hvite strender, fantastisk mat og en gjestfrihet helt utenom det vanlige. .

Hos Ving, Norges største feriearrangør, har salget til Thailand økt med 19 prosent siden i fjor, og allerede nå i september er over halvparten av reisene dit kommende vinter utsolgt. I tillegg er også 7 av 10 julereiser til Thailand solgt.

Direktefly gjør det enklere
– Det å reise litt lenger enn Kanariøyene for å finne sol og varme skremmer ikke oss nordmenn. Våre direktefly til Phuket gjør det også mye enklere å reise langt, forteller markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving, Tonje Løkaas Fossum.

Hun mener årsaken til at Thailand som feriedestinasjon stadig vokser er at landet har alt som skal til for en vellykket ferie – uansett om du reiser med eller uten barn.

– Thailand har turkisblått hav, hvite strender, fantastisk mat og en gjestfrihet helt utenom det vanlige. Det finnes noe for alle der, og det er ikke rart at flere og flere forelsker seg i dette landet, sier hun.

Reis som du vil
Thailand er et stort land med mange muligheter, og mange synes kanskje det er vanskelig å velge bare ett reisemål. – Ving har reiser til hele Thailand, fra Khao Lak i vest til Koh Chang i øst. Du kan også velge Bangkok eller kombinere flere reisemål på samme reise. Selvsagt kan du også skreddersy din egen reise til Thailand med rutefly – til de tidene og med de hotellene som passer deg best, sier Løkaas Fossum.

Populære hotell
På Thailand er det konsepthotellene som er mest populære. Vings Sunwing Bangtao Beach er nylig renovert, og salget til dette hotellet har økt med 54 prosent.

– Det er mange barnefamilier som reiser til Thailand, og de velger hotell hvor både barna og de voksne kan kose seg. De som drar uten barn velger ofte våre Sunprime hotell, som har aldersgrense 16 år, sier Tonje Løkaas Fossum.

Topp 5 hotell I Thailand:
Sunwing Kamala Beach
Phuket Orchid Resort & Spa
Sunprime Kamala Beach
Sunwing Bangtao Beach
Duangjitt Resort

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Thailand har turkisblått hav, hvite strender, fantastisk mat og en gjestfrihet helt utenom det vanlige. .
Thailand har turkisblått hav, hvite strender, fantastisk mat og en gjestfrihet helt utenom det vanlige. .
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Thomas Cook Group lanserer initiativet #noplaceforplastic - tar bort 70 millioner engangsartikler av plast i løpet av 20195.11.2018 11:41Pressemelding

Thomas Cook Group, som Ving er en del av, ønsker å minske plastforsøplingen i havet. Hver dag når 8 millioner plastartikler havet*, søppel som ødelegger havmiljøet og som også når strendene rundt omkring i verden. Målet til Thomas Cook og Ving er at 70 tonn plastikk skal bort i løpet av 2019. Dette er et første steg i selskapets langsiktige initiativ #noplaceforplastic.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom