Tett i nesen, men ikke forkjølet?

Del

Over 1 mill nordmenn plages av pollenallergi og det blir stadig flere.

Det er viktig å behandle sine allergiplager med riktig produkt.
Det er viktig å behandle sine allergiplager med riktig produkt.

Aldri har så mange opplevd tett nese og rennende øyne som i år, og det er ikke en ny forkjølelses- sesong som er på gang. I overkant av 1 million nordmenn plages i dag av pollenallergi og hvert år blir det stadig flere¹. Over halvparten plages med tett nese under allergisesong², et symptom som kan ligne på forkjølelse. Det er viktig å behandle sine allergiplager med riktig produkt. Hvert år kommer det nye mennesker inn i kategorien, som opplever symptomer av allergi for første gang. Disse vet ikke nødvendigvis at symptomene de har er allergi, og derfor kan det lett forveksles med forkjølelse.

Hvis du opplever å få kløende øyne, blir tett i nesen, får blank rennende snue og stadige nyseanfall i pollensesongen, er du sannsynligvis allergisk for pollen³. Forkjølelse har noen av de samme symptomene, men skyldes en virusinfeksjon i øvre luftveier. Her får man tett nese som er en følge av at neseslimhinnen hovner opp og kjennetegnenes ved tykkere, seigere (og gulere) slim når forkjølelsen har vart noen dager. Mens en forkjølelse gjerne går over i løpet av en uke, så vil pollenallergi pågå over lengre tid. Sørg for å behandle dine allergisymptomer med produkter som lindrer dine allergiplager! 

Det er viktig at man lindrer sine neseplager med riktig behandling. Nyheten Livicort er et kortikosteroid som åpner tett nese og lindrer andre neseplager ved allergi, og kan brukes sammenhengende opptil 3 måneder. Den demper betennelse og reduserer oppsvulming av neseslimhinnen, slik at du kan puste fritt.

LIVICORT TM (budesonid) er et reseptfritt legemiddel mot tett nese og andre neseplager ved allergi hos voksne over 18 år. 

¹ NAAF.no
² J&J studie, mai 2016, Norge
³ NAAF.no
NO/LIV/

Kontakter

Ragnhild Døhlen
Daglig leder Døhlen Communications
Tlf: 976 54 205

Bilder

Det er viktig å behandle sine allergiplager med riktig produkt.
Det er viktig å behandle sine allergiplager med riktig produkt.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Livicort

LivicortFølg saker fra Livicort

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Livicort på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.