Norges Kampsportforbund

Taekwondoutøvere til Serbia for å kjempe om poeng

Del

Førstkommende helg reiser deler av det norske taekwondolandslaget til Beograd i Serbia for å delta i det åpne serbiske mesterskapet. Dette er et stort stevne hvor det deltar hele 1100 utøvere fra hele Europa.

Marie Magnus fra Keum Gang Nesstun i Bergen skal til Serbia
Marie Magnus fra Keum Gang Nesstun i Bergen skal til Serbia

Hektisk konkurransehøst
Taekwondolandslaget står nå midt i den hektiske høstsesongen. Allerede 21.-22 oktober går neste store stevne av stabelen når det viktige Grand Prix-stevnet avholdes i London. I Beograd stiller Norge med fire landslagsutøverne. Av disse fire er Tina Røe Skaar den eneste som er kvalifisert til Grand Prix i London. For Røe Skaar blir deltakelsen i Beograd en oppkjøring til London.

Mesterskapet i Beograd er et G-stevne hvor utøverne får viktige rankingpoeng. I tillegg til landslaget deltar det ca. 15 andre norske utøvere fra andre klubber i Norge.

Fra landslaget deltar:
Tina Røe Skaar fra Øvre Romerike Budo Senter i klassen kvinner -73 kg
Randi Dyngeland fra Keum Gang Nesttun i klassen kvinner -67 kg
Marie Magnus fra Keum Gang Nesstun i klassen kvinner -57 kg
Viktor Asp fra Grorud Taekwondo klubb i klassen herrer -74 kg

Alle landslagsutøverne skal konkurrere søndag 15. oktober

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Marie Magnus fra Keum Gang Nesstun i Bergen skal til Serbia
Marie Magnus fra Keum Gang Nesstun i Bergen skal til Serbia
Last ned bilde

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge.

Sommeren 2020 arrangerer Tokyo de olympiske leker. Norges Kampsportforbund drømmer om å sende norske utøvere for å delta i taekwondo og karate. Det vil være første gang karate er en OL-øvelse. Norge har tidligere kvalifisert seg til fire OL i taekwondo, og kan stolt vise til to sølvmedaljer. Nå jobber Norges Kampsportforbund beinhardt med å kvalifisere de beste til å ta gull i OL i Tokyo. Følg oss : https://www.facebook.com/sammenmottokyo2020/?fref=ts

Følg saker fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Kampsportforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom