Spekter

Sylvia Brustad til Spekter

Del

Sylvia Brustad er ansatt i en nyopprettet stilling som direktør Spekter-Helse i Arbeidsgiverforeningen Spekter. Brustad har blant annet erfaring som stortingsrepresentant og statsråd i fire departementer for Arbeiderpartiet. Hun har også vært Fylkesmann i Hedmark og ansatt i Aker ASA og jobbet som daglig leder i Aker Kværner Holding.

Sylvia Brustad (foto: Kristian Helgesen VG/Scanpix)
Sylvia Brustad (foto: Kristian Helgesen VG/Scanpix)

- Spekters politiske relevans har økt kraftig de siste årene med påfølgende økte forventninger fra medlemmene og omverdenen. Derfor er det med stolthet og glede jeg ønsker Brustad velkommen om bord på Spekterlaget. Med sin tunge politiske bakgrunn vil hun være en viktig ressurs i vårt arbeid med å videreutvikle Spekters posisjoner og engasjement særlig innen helsesektoren sammen med våre medlemsvirksomheter, sier Anne-Kari Bratten, administrerende direktør i Spekter.

- Fra mine ulike posisjoner og roller i norsk samfunnsliv har jeg opplevd Spekter som en svært kompetent, nytenkende og offensiv arbeidsgiverorganisasjon som organiserer medlemmer med et viktig samfunnsoppdrag. Jeg ser frem til å bli en del av en organisasjon som står fram med en tydelig og framsynt stemme i samfunnsdebatten og som organiserer virksomheter som har så stor samfunnsbetydning som det Spekters medlemmer har, sier Sylvia Brustad. 

Kontakter

Bilder

Sylvia Brustad (foto: Kristian Helgesen VG/Scanpix)
Sylvia Brustad (foto: Kristian Helgesen VG/Scanpix)
Last ned bilde

Lenker

Om Spekter

Spekter
Spekter
Sørkedalsveien 6
0369 Oslo

47 65 70 00http://www.spekter.no

Spekter er en arbeidsgiverforening som organiserer virksomheter med over 220 000 ansatte og er dominerende innen sektorene helse, samferdsel og kultur.

Følg saker fra Spekter

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Spekter på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Spekter

Spekter og Sykepleierforbundet med nye arbeidstidsløsninger14.4.2018 07:00Pressemelding

- Vi er fornøyde med at vi etter hardt arbeid og gode prosesser har fått på plass en avtale som innebærer gode løsninger for arbeidstidsplanlegging i sykehusene. Avtalen muliggjør mer heltid, bedre forutsigbarhet for driften og for de ansatte, samt økt tilgang på sykepleierkompetanse til pasientene, sier administrerende direktør Anne-Kari Bratten i Arbeidsgiverforeningen Spekter og forbundsleder Eli Gunhild By i Norsk Sykepleierforbund (NSF).

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom