Ving Norge

Syden-salg

Del

I takt med at temperaturene her hjemme faller, synker også prisene på charterreiser drastisk. Er du så heldig å ha litt ferie til overs kan du gjøre et skikkelig reisekupp akkurat nå.

På nettsidene til Norges største reisearrangør Ving kan du finne flybilletter til både Tenerife, Mallorca og mange steder i Hellas fra 495 kroner. I tillegg kan du finne reiser med fly og hotell for en svært billig penge.

– Perioden etter skolestart er tradisjonelt en av årets beste for å gjøre reisekupp. Mange av oss er tilbake på jobb og skole, men vi har fremdeles fly og hotell å fylle. Dermed dumpes prisene for å øke etterspørselen, forklarer informasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving.

Det er stor pågang på restplasser hos Ving om dagen, og informasjonsdirektøren anbefaler de som er ute etter gode hotell om å være raske til å bestille.

– De beste hotellene går alltid først, og det gjelder også for restplasser. Blant annet ligger flere av våre populære Sunwing hotell nå ute til under 2000 kroner per person, og det er ikke ofte at skjer, sier hun.

– Men det er viktig å huske på at selv om høysesongen er over her i Norge, så er det fortsatt høysesong ute i Europa. Derfor bør man alltid sjekke totalprisen på reisen sin, og ikke bare kjøpe en billig flybillett hvis man samtidig ikke har noe sted å bo. Da lønner det seg å kjøpe en pakke med både fly og hotell, sier Løkaas Fossum.

Priseksempler fra Oslo. Prisene gjelder per person når to reiser sammen.  

18/8 Palma Nova Garden 2+ stjerner, Mallorca kr. 1.595,-
20/8 Kastelli 2 stjerner, Rhodos kr. 1.895,-
20/8 Marina Studios 3+ stjerner, Tilos, Hellas kr. 2095,-
23/8 White Lagoon Beach 4 stjerner, Bulgaria kr. 2745,-

Kontakter

Bilder

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

08888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Ving-gruppen med nytt rekordresultat – befester stillingen som markedsleder22.11.2017 12:44Pressemelding

Thomas Cook Northern Europe, også kalt Ving-gruppen, hvor blant annet Ving i Norge og Sverige inngår, leverer sitt beste resultat noensinne. Gruppens driftsresultat ble 1.461 millioner svenske kroner for regnskapsåret oktober 2016 – september 2017. Samtidig befester Vinggruppen sin stilling som markedsleder blant reisearrangørene, både med egne fly og med rutefly. Også morselskapet Thomas Cook Group kan vise til et forbedret resultat.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom