EL og IT Forbundet

Svart dag for telenoransatte i Nord-Norge

Del

Telenor legger ned i Harstad og 80 ansatte mister jobben.

Styret i Telenor Norge AS vedtok på et ekstraordinært styremøte den 14.11.2017 å legge ned kundeservicen i Harstad.

EL og IT i Telenor Norge er sterkt uenig i bedriftens beslutning. Bedriften er i en særstilling økonomisk. Den presenterte nylig 6,5 MRD NOK i omsetning i tredje kvartal og viser til solide marginer. Derfor er det uforståelig at bedriften velger å legge ned kundeservicen i Harstad som rammer Distrikts-Norge ekstra hardt.

-Telenor Norge har en unik mulig til å satse på sine egne ansatte, men velger likevel innleie og kjøp av kundeservicetjenester til å betjene sine egne kunder, sier hovedtillitsvalgt i Telenor Norge Kosom Alexsander Skaale.

For ytterliger kommentarer

Kosom Alexsander Skaale

Hovedtillitsvalgt EL og IT i Telenor Norge  

+47 902 09 904 

Kenneth Pettersen 

Divisjonstillitsvalgt i Mobile

+47 958 80 475

 

Bilder

Om EL og IT Forbundet

EL og IT Forbundet
EL og IT Forbundet
Torggata 12
0181 Oslo

+47 23 06 34 00http://www.elogit.no

EL og IT Forbundet har 37 000 medlemmer og er en landsomfattende sammenslutning som organiserer lønnstakere innenfor IKT-, energi- og elinstallasjonsbransjen.

Følg saker fra EL og IT Forbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EL og IT Forbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EL og IT Forbundet

Tarifflønn for alle innen elektrofagene17.10.2018 11:04Pressemelding

Lønns- og arbeidsvilkårene i landsoverenskomsten for elektrofagene skal fortsatt gjelde for alle arbeidstakere i elektrobransjen. Dette er klart etter at Tariffnemnda den 12. oktober forlenget allmenngjøringsvedtaket fra 2016. Det var EL og IT Forbundet som ba om forlenging av vedtaket. - Dette er en god nyhet. Det sikrer arbeidsvilkårene til utenlandsk arbeidskraft på oppdrag i Norge, og er helt nødvendig for å hindre ytterligere sosial dumping og å bidra til rettferdig konkurranse mellom bedriftene i bransjen, sier Jan Henrik Larsen, forbundssekretær i EL og IT Forbundet. EL og IT Forbundet reagerer imidlertid på at Tariffnemnda sletter ordene «og for et rimelig antall hjemreise» fra forskriften, hvilket betyr atutenlandske arbeidstakere kan pålegges selv å betale for reisen mellom arbeidssted i Norge og hjemsted. Det rammer utenlandsk arbeidskraft hardt og gjør det billigere å importere arbeidskraft til Norge, mener EL og IT Forbundet. - Etter forbundets oppfatning er det svakt at n

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom