KitchenAid

Sunt nytt år med hjelp fra KitchenAid

Del

Julen er en høytid hvor de fleste koser seg litt ekstra. I følge SSB spiser hver enkelt av oss for over 4000 kroner i desember. Et stort inntak av fet og energitett mat gjør oss imidlertid slappe og slitne, og mange legger på seg noen ekstra kilo i løpet av julemåneden.

Lag din egen zuchinnipasta

Det er mulig å få en sunn og god start på det nye året med noen enkle grep. Du kan bytte ut karbohydratene med grønnsker og få et hav av muligheter for variasjon. Med KitchenAids ”Sheet Cutter” er det enkelt å lage perfekte lasagneplater av for eksempel zucchini, og slik gjøre lasagnen til et fullgodt alternativ når du vil spise sunt og godt. Med Sheet Cuttern kan man diske opp med enkle og raske desserter ved skjære tynne skiver av frukt. Et annet alternativ for pastaelskere kan være å anvende KitchenAids ”Spiralizer” for å tilberede den perfekte zucchini eller gulerotpastaen på en enkel måte.

Blender som holder suppen varm

Om du foretrekker lune supper til lunsj, eller smoothies til frokost er KitchenAid Artisan Power Plus Blender et naturlig valg. Blenderen har en motor på hele 3,5 hestekrefter og forhåndsinnstilt programmering for smoothier, jus og supper. Du kan til og med varme suppen direkte i blenderen på bare noen få minutter.

KitchenAids Artisan Power Plus Blender kjerner enkelt frø og nøtter til smør og fibertette grønnsaker til pureer og supper.

Å spise sunt behøver ikke være hverken utfordrende eller tidkrevende. Med hjelp fra KitchenAid blir matlagingen lystbetont og tidseffektiv.

Bilder

Dokumenter

Om KitchenAid

KitchenAidOM KITCHENAID
 I 1919 introduserte KitchenAid sin første kjøkkenmaskin og i 1949 fulgte den første oppvaskmaskinen. Siden den gang har KitchenAid bygget videre på arven etter disse to ikoniske produktene for å utvikle en komplett produktlinje- som muliggjør profesjonelle prestasjoner og som er designet for den lidenskapelige gourmetkokken. Varemerket KitchenAid ble 90 år i 2009 og inngår i  Whirlpool Coorporation For mer informasjon om KitchenAid, vennligst besøk www.kitchenaid.no