Ving Norge

Suksess med voksenhotell

Del

Hotell fritt for barn blir stadig mer populært, og Norges største reisearrangør merker stor etterspørsel etter denne type konsepthotell.

– Sunprime, som våre egne voksenhotell heter, er skreddersydde for voksne som reiser uten barn. Barn ville sikkert syntes det var kjempekjedelig å være der. Voksne som reiser uten barn derimot, beskriver hotellene som fantastiske, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Sommeren 2018 åpner Ving enda et nytt Sunprime, denne gangen i Marmari, på den nordre siden av øya Kos. Sunprime Pearl Beach er det første Sunprime-hotellet på Kos, og nummer 16 i rekken av denne typen konsepthotell i Vings portefølje.

– Det er først og fremst to hovedmålgrupper som velger å bo på våre Sunprime-hotell. 25 prosent av de som bestiller disse hotellene er mellom 18 og 29 år, mens 35 prosent er mellom 50 og 64, sier informasjonssjefen.

Da Ving åpnet sitt første Sunprime-hotell for drøyt ti år siden, ble det umiddelbart en suksess, og de har derfor fortsatt å utvikle konseptet og utvide tilbudet av hotell for voksne.

– Vi har allerede to veldig populære Sunprime-hotell i Hellas, på Kreta og på Rhodos. Derfor er det ekstra gøy å kunne tilby enda ett Sunprime på de greske øyene. Hotellet på Kos ligger i tillegg i nærheten av vårt nyeste og svært populære Casa Cook Kos, som også er et konsept primært for voksne, sier Røhr-Staff.

Sunprime Pearl Beach åpner i juli 2018 og ligger rett ved en av Kos` fineste strender, den kilometerlange sandstranden Marmari. En liten spasertur fra hotellet ligger byens lille sentrum, men noen få butikker og restauranter. Her går alt i et rolig tempo – perfekt for en ferie med late dager på stranden. Det nye Sunprime-hotellet har 96 rom med moderne innredning og lekkert design. De aller fleste rommene har tilgang til privat svømmebasseng eller balkong med eget boblebad.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Thomas Cook Group lanserer initiativet #noplaceforplastic - tar bort 70 millioner engangsartikler av plast i løpet av 20195.11.2018 11:41Pressemelding

Thomas Cook Group, som Ving er en del av, ønsker å minske plastforsøplingen i havet. Hver dag når 8 millioner plastartikler havet*, søppel som ødelegger havmiljøet og som også når strendene rundt omkring i verden. Målet til Thomas Cook og Ving er at 70 tonn plastikk skal bort i løpet av 2019. Dette er et første steg i selskapets langsiktige initiativ #noplaceforplastic.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom