Apollo

Suksess for Apollos nye Premiumreiser!

Del

UTSOLGT! sier en fornøyd Jon Engenes, produktsjef for Apollos Premiumreiser. På under to uker ble alle reisene revet vekk, og nå jobbes det på spreng med å doble høstens reiser.

Premiumreiser
Premiumreiser

"En sosial ferie med skreddersydde opplevelser" - slik beskriver Engenes Apollos Premiumreiser. Her blir man med på en ukes ferie til populære reisemål som Kroatia, Hellas eller Spania - og loves en ferie fylt med godt innhold.

Kvalitet er nemlig kjernen i Premiumreisene; Man bor bra på håndplukkede hoteller og drar på mange spennende utflukter. Det sosiale aspektet er like viktig, derfor er også mange måltider inkludert og man spiser gjerne sammen. Det betyr derimot ikke at programmet er fullspekket - produktsjefen lover at man får god tid til egne opplevelser også!

- Som en av Nordens aller største reisearrangører har vi solid erfaring med å skreddersy reiser over hele verden for ulike formål og målgrupper. Sammen med flere av våre beste hotellpartnere, restauranteiere og lokale guider har vi utviklet våre Premiumreiser med kundenes preferanser i bunn. Resultatet er turer som passer for alle som ønsker å få det lille ekstra ut av ferien - i en sosial setting, fastslår Engenes.

Utsolgt – og nå dobles antall reiser!

Da Apollo la ut de første syv reisene ble de nærmest revet vekk. Grunnet den massive etterspørselen kastet man seg rundt og la til fem ekstraturer.

- Salget har gått over all forventing! Det at vi tilbyr reisene fra hele landet er nok en viktig årsak til den store suksessen, sier Engenes. I tillegg virker det som om formen på reisene har truffet målgruppen 60+ midt i hjertet.

- Det er mange som kvier seg for å reise alene. Samtidig ønsker stadig flere av oss en mer opplevelses,- og sosialorientert ferie av høy kvalitet når vi blir godt voksne. Alt dette får man i Apollos Premiumreiser, og det er vi stolte av.

18 nye avganger

Vårens reiser, som i skrivende stund nærmer seg utsolgt, går til Mallorca, Kreta, Kypros, Kroatia og Rhodos. I løpet av kort tid vil høstens Premiumreiser legges ut for salg, og da utvider Apollo tilbudet ytterligere.

- Til høsten lanserer vi hele 18 turer. Det blir de samme reisemålene, og nå jobbes det med å finpusse de siste detaljene på programmet. Middelhavet viser seg jo fra sin beste side på høsten, så vi gleder oss veldig, avslutter Engenes.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom