Adecco

Student søkes til sommerjobb som konsernsjef

Del

For sjette år på rad utlyser Adecco sommerjobben som konsernsjef, og en månedslønn på 100 000 kr. En student får prøve seg som toppleder i én måned med oppgaver som virkelig utfordrer ledertalentet.

I fjor fullførte over 5 000 ledertesten og nær 1 500 la inn søknad. Amalie Holt fra NTNU overbeviste til slutt juryen om at hun var best egnet blant de topp 10 som nådde lengst i rekrutteringsprosessen. Vi fikk et kort intervju med henne:

Hva var det beste med å være konsernsjef, Amalie?
Alle opplevelsene og ikke minst utfordringene! Du blir kastet på dypt vann, og du får lov å prøve deg frem. Jobben er reell, du får innsikt i områder man ikke kan så mye om fra før og du får med deg masse god kunnskap i bagasjen.

Hva ville du sagt til andre studenter?
Ikke undervurder deg selv, du kan hvis du vil. Dette er en unik mulighet til å prøve og feile, og ikke minst får du innsikt i en toppleders hverdag. Du får utfordringer du trodde lå langt frem i karrieren.

Du fikk 100 0000,- i lønn. Hva brukte du pengene til?
BSU, sparing og kjøkkenutstyr.

Hva er ditt beste minne fra Adecco?
Det må være toppledersamlingen. Torben hadde laget en presentasjon om rikets tilstand. Plutselig snur han seg til meg å sier: «Amalie, nå skal jeg gå igjennom presentasjonen med deg, så skal du få holde den for topplederne». Jeg var så nervøs og spent på samme tid. Det var veldig utfordrende og gøy, spesielt når man mestret det.

Adecco er et levende selskap, det beste var å møte alle menneskene. Spesiell kultur.

Søknadsprosessen
Søknadsprosessen starter med en test på konsernsjefen.no der studentene utfordres på lederegenskaper. I år er LinkedIn en viktig del av testen. For å bli sett av fremtidige arbeidsgivere er det viktig å ha en god profil, og vi ser at studenter har en del å gå på når det gjelder høy score. Oppgavene er derfor skreddersydd slik at alle som deltar får en bedre LinkedIn-profil.

Søknadsfrist er 7. februar.

Kontakter

Bilder

Om Adecco

Adecco
Adecco
Rosenkrantz' gate 16
0160 Oslo

23 29 00 00https://www.adecco.no

Adecco er et av Norges ledende innen HR og bemanning. Adecco er landsdekkende, og har over 60 års erfaring i Norge. Adecco har over 400 ansatte, og 5000 medarbeidere i jobb hver dag. I Norge består Adecco-konsernet av fem merkevarer: Adecco, Modis, Badenoch & Clark, Ingeniør Compagniet og Naviga. Vi leverer til kunder i alle bransjer, i offentlig og privat sektor.

Følg saker fra Adecco

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Adecco på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Adecco

3 grep som styrker ditt lederskap10.4.2018 16:21Pressemelding

Ønsker du å bli en bedre leder, eller har du ambisjoner om å bli leder? Noen finner nøkkelen til godt lederskap ganske kjapt, mens andre leter forgjeves. Uavhengig av hva som måtte være din lederstil, så har jeg som lederutvikler erfart at noen grep er definitivt viktigere enn andre. Disse grepene vil nok ikke løse alle dine utfordringer som leder, men de vil i det minste plassere deg i en god posisjon for å løse det som måtte komme av problemstillinger. For det er nettopp det som er problemet – ledere kommer ofte ikke i posisjon.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom