Medietilsynet

Strømming av innspillsmøte om NRK og mediemangfold mandag 20. november

Del

Pressen og andre er velkomne til å bruke direktestrømmen som benyttes under møtet. Innspillsmøtet om NRKs rolle i mediemangfoldet starter 09.30 og varer til 12.30.

20. november arrangerer Medietilsynet innspillsmøte om NRKs rolle for mediemangfoldet i framtiden. Rundt 50 deltakere fra ulike deler av mediebransjen i Norge deltar - og møtet stømmes direkte.

Alle som ønsker kan benytte seg av strømmen i egne kanaler. Linker ligger vedlagt og under:


Embedderkode:

<iframe src="//iframe.dacast.com/b/94456/c/455818" width="1280" height="720" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen webkitallowfullscreen mozallowfullscreen oallowfullscreen msallowfullscreen></iframe>

Direktelink:

https://iframe.dacast.com/b/94456/c/455818

Les mer om programmet for innspillsmøtet og Medietilsynets oppdrag fra Kulturdepartementet her.

Medietilsynets innspillsmøte om NRK og mediemagfold 20. november
Videokanal

Nøkkelord

Kontakter

Om Medietilsynet

Medietilsynet
Medietilsynet
Nygata 4
1607 Fredrikstad

69 30 12 00http://www.medietilsynet.no

Medietilsynet skal bidra til å realisere statens mediepolitiske mål. Våre hovedoppgaver er å fremme demokrati og ytringsfrihet gjennom mediemangfold og kritisk medieforståelse. Vi veileder om barn og unges bruk av digitale medier, setter aldersgrenser for kinofilm, forvalter støtteordninger, behandler søknader om og fordeler pressestøtte og fører tilsyn med kringkasting. Tilsynet er underlagt Kulturdepartementet.

Følg saker fra Medietilsynet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Medietilsynet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Medietilsynet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom