AF Gruppen

Strøm Gundersen bygger Portalen i Drammen

Del

Strøm Gundersen, et datterselskap i AF Gruppen, er valgt som entreprenør for oppføring av kontorbygget Portalen på Union i Drammen. Oppdragsgiver er Union Eiendomsutvikling.

Portalen Union Drammen. Ill. Lund+Slaatto Arkitekter
Portalen Union Drammen. Ill. Lund+Slaatto Arkitekter

Kontrakten omfatter bygging av 7 700 m2 over 7 etasjer. Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise i samspill og har en verdi på MNOK 208 eks. mva.

Byggearbeidene starter i august 2019 og skal overleveres byggherre i mai 2021.

Nøkkelord

Kontakter

Daglig leder, Strøm Gundersen AS: Arne Riise, tlf.975 31 249

Bilder

Portalen Union Drammen. Ill. Lund+Slaatto Arkitekter
Portalen Union Drammen. Ill. Lund+Slaatto Arkitekter
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 18,8 mrd kroner i 2018 og har i dag ca 4500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Eiendom, Energi & Miljø, Offshore og Sverige. 

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

AF Gruppen tar strategisk posisjon i offshoremarkedet for fjerning og gjenvinning i Storbritannia16.5.2019 09:17:28 CESTPressemelding

AF Gruppens datterselskap AF Offshore Decom danner selskapet Fairfield Decom sammen med de ledende aktørene innen offshore fjerning og gjenvinning Heerema Marine Contractors og Decom Energy. Med hovedkontor i Aberdeen, kombinerer den nye virksomheten kunnskapen til en erfaren operatør med ekspertisen til verdens ledende entreprenører innen offshore fjerning og gjenvinning. På denne måten skapes en unik operatør med helhetlige løsninger for late-life-operasjoner og fjerning- og gjenvinningsoppdrag på britisk kontinentalsokkel.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom